Precētas sievietes atklāti par lietām, ko būtu vēlējušās zināt pirms kāzām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Everton Vila/Unsplash.com

Cilvēki vienmēr saka, ka iestūrēšana laulības ostā maina visu. Bet ko tieši? Tie, kas jau teikuši jāvārdu viens otram, apgalvo, ka nav nozīmes, kādas ir jūsu attiecības pirms kāzām, jo pēc tām jūs iegūstat jaunu - laulāto lomu, kas ir vienlaicīgi gan grūta, gan aizraujoša. womenshealthmag.com jautāja dažām sievietēm – gan precētām, gan tādām, kas šķīrušās, – ko viņas visvairāk būtu gribējušas zināt pirms kāzām. Ieklausies, varbūt šī mācībstunda noderēs arī tev!

1. Jūsu attiecības mainīsies!

«Vēlos, kaut būtu zinājusi, ka mūsu attiecības pēc laika būs citādākas un ka būs patiešām grūti. Bet, šo sakot, domāju, ka vēl joprojām ir tā vērts,» - Naomi F.

2. Paliec patiesa pret sevi!

«Vēlos, kaut pirms abām savām laulībām būtu zinājusi, ka vienmēr jāpaliek patiesai pret sevi. Nemainies neviena dēļ, ja vien tās nav labas pārmaiņas!» - Penija T.

3. Velti laiku sev!

«Laulība īpašā, lieliskā veidā sasaista laulātos, tomēr ir jauki nezaudēt pašam sevi. Ir būtiski, lai mēs pavadītu laiku arī atsevišķi, lai katram būtu savi hobiji. Piemēram, mums ar vīru ir katram savi iemīļotākie TV raidījumi – šī ir tā mazā individualitātes deva laulībā,» - Ešlija W.

4. Ģimenei ir nozīme!

«Pirmās laulības laikā es būtu vēlējusies zināt: ja tava otra pusīte uztur tuvas attiecības ar savu ģimeni, ir svarīgi, lai arī tev būtu labas attiecības ar viņiem, īpaši ar tuvākajiem ģimenes locekļiem. Kad man bija 21, tas šķita muļķīgi un vecmodīgi, jo es taču precu puisi, nevis viņa ģimeni. Bet ai kā kļūdījos!» - Kellija B.

5. Tavs laulātais neprot lasīt tavas domas!

«Lai arī cik tuvi ar partneri jūs būtu, tev vēl aizvien savas vēlmes ir jādara viņam zināmas. Varbūt tas nebūs visromantiskākais veids, bet ir negodīgi likt vīram minēt brīžos, kad viņam nav ne mazākās nojausmas par to, ko vēlies. Līdzko to sapratu, mūsu attiecības nonāca jaunā līmenī,» - Eho G.

6. Tava laulība ir kas vairāk nekā tikai kāzas!

«Šī viena kāzu diena ar saviem notikumiem (labiem vai ne tik labiem) ir neatņemama sastāvdaļa, tomēr tā it nemaz nav rādītājs par to, kāda būs jūsu laulība. Pēc 20 gadiem tev būs vienalga, ka kāzu tortei bija nepareizs dekorējums vai ka dīdžejs spēlēja dziesmas, kas tev nepatīk (nu labi, tas man nedaudz tomēr vēl kremt),» - Dana M.

7. Izvēlies savas cīņas!

«Vēlos, kaut iepriekš būtu bijusi izpratne par to, kurām cīņām veltīt vairāk sava spēka un laika, kurām ne. Svarīgi ir koncentrēties uz problēmām, kas patiešām ietekmē jūsu attiecības un laimi, nevis dzīves sīkumiem,» - Džesa S.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu