Slavenie Bekhemu bērni jau paaugušies: kā viņi izskatās šobrīd?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wenn Ltd/Vida Press

Nu jau retais būs tāds, kurš nebūs dzirdējis par pasaulslaveno Bekhemu pāri – leģendāro futbola zvaigzni Deividu Bekhemu un šarmanto Viktoriju – bijušo «Spice Girls» dalībnieci un veiksmīgu modes dizaineri. Pāris ir precējušies kopš 1999. gada, un laulībā audzina četrus brīnišķīgus bērnus: trīs dēlus – Bruklinu, Romeo, Krūzu un meitu Hārperu. Piedāvājam apskatīt, kā gadu gaitā izauguši pāra nu jau slavenie bērni.

 
Foto: Vida Press

Bruklins Bekhems

Vecākais dēls ģimenē - Bruklins (Brooklyn Joseph Beckham), dzimis 1999. gada 4. martā, šobrīd 19 gadus jauns. Atpazīstams ne tikai vecāku slavas dēļ, bet savas pieaugošās modeļa un fotogrāfa karjeras dēļ, 17 gados jau paspējis būt par fotogrāfu slavenajam zīmolam Burberry’s - smaržu kampaņas ietvaros. Aktīvi nodarbojas ar sportu - skeitbordu un futbolu.

Thank you so much! @christiesinc @poloralphlauren #whatiseebrooklynbeckham

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

 
Foto: Rex Features / Vida Press

Romeo Bekhems

Otrs vecākais dēls Romeo (Romeo James Beckham) dzimiz 2002. gada 1. septembrī. Arī Romeo ir iejuties zīmola Burberry modeļa lomā, piedaloties video reklāmas rullītī.

Fun night out with my mum @victoriabeckham

A post shared by Romeobeckham (@romeobeckham) on

 
Foto: Rex Features / Vida Press

Krūzs Bekhems

Trešais dēls Krūzs (Cruz Beckham) dzimis 2005. gada 20. februārī. Šim jaunietim vairāk interesē mūzika, un savos 12 gados jau paspējis ierakstīt dziesmu, kā arī noslēgt līgumu ar dziedātāja Džastina Bībera menedžeri.

Come on @manchesterunited @davidbeckham ?

A post shared by Cruz Beckham (@cruzbeckham) on

 
Foto: Vida Press/AKM Images /GSI Media

Hārpera Bekhema

Jaunākais bērns un vienīgā meita ģimenē - Hārpera (Harper Seven Beckham) dzimusi 2011. gada 10. jūlijā. Hārperas aktivitātes vairāk vērstas uz baleta un teātra mākslu. No pasniedzējiem esot atzinums, ka viņai piemīt nepieciešamā skatuves harizma.

Goals ?? #harperbeckham #harperseven #victoriabeckham #davidbeckham #beckhamfamily

A post shared by Harper Seven Beckham ? (@harperbeckham_fashion) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu