Sirdi plosoši attēli: smagi slims tēvs un ar vēzi sirgstoša meita

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

«Pēc dažām dienām man būs jāapglabā šī skaistā meitene.. pēc tam savs tēvs,» māte dalās ar sirdi plosošu bildi, kurā redzams viņas slimais tēvs, kurš raud blakus savai mazmeitai īsi pēc tam, kad viņi uzzinājuši, ka nomirs ar dažu nedēļu starpību, ziņo «dailymail.co.uk».

Alijas Pārkeres piecus gadus vecā meita cīnās ar agresīvu smadzeņu vēža formu, kamēr viņas tēvs cieš no smagas neiroloģiskas kaites.

Māte ir dalījusies ar fotoattēlu, kas atklāti parāda vēža postošo ietekmi uz ģimenēm. Bildē redzams viņas tēvs Šons Pītersons raudam pie mazmeitas gultas slimnīcā. Viņa sejā redzamas agoniskas pārdzīvojumu sāpes, kuras izcieš visa ģimene.

6. decembrī Breilinai Lavhonai tika diagnosticēts nāvējošākais no smadzeņu vēža veidiem, no kura neviens vēl nav izārstējies. Šobrīdi viņas stāvoklis ir pasliktinājies.

Pārkere publicēja informāciju par meitas smago stāvokli, lai liktu ieklausīties citiem: «Mēs visi domājam, ka viņi dzīvos ilgāk par mums… Un es nekad nepieļāvu domu, ka mana mazā, dārgā Breilina varētu aiziet pirmā,» tā Pārkere savā Facebook kontā.

«Pagājušais gads mums bija grūts, bet es pat nespēju izstāstīt, cik grūts būs šis. Pēc dažām dienām man nāksies apglabāt šo skaisto, mazo meiteni. Pēc mēnešiem, varbūt pat tikai dažām nedēļām - jāapglabā mans tēvs. Abi mani varoņi būs prom,» viņa turpina. «Kā tas varēja ar mums notikt? Ko kāds no mums ir izdarījis, lai būtu pelnījuši ko tādu? Ko darīt mums? Es atsakos ticēt tam, ka šādiem notikumiem ir iemesls. Šī pasaule ir šausmīga.»

Tomēr šai ģimenei tika iedota kripatiņa cerības brīdī, kad viņi uzzināja par revolucionāru, eksperimentālu ārstēšanas metodi Meksikā. Šobrīd tiek vākti ziedojumi, lai varētu sākt procedūras, nepieciešami 300 000 dolāru. Ārstēšanu nesedz apdrošināšana, viens posms maksā apmēram 30 000 dolāru. Ņemot vērā vēža agresīvo dabu, šādas procedūras ir nepieciešamas vairākas, lai gūtu sekmīgu rezultātu.

«Brailina joprojām ir šeit, pulss ir spēcīgs. Galvenie rādītāji joprojām ir normāli,» tā Pārkere ziņoja pirmdien. «Mana mazā meitene ir pelnījusi dzīvot pilnvērtīgu, laimīgu dzīvi, tāpat kā ikviens bērns, kurš saskāries ar šo slimību. Mums ir jāpieliek punkts. Neviens bērns vairs nedrīkst saslimt ar šo slimību, un mēs nedrīkstam ļaut no tās nomirt. Mums ir jāatrod veidi, kā izārstēt. Šie bērni ir pelnījuši daudz vairāk.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu