Kāpēc princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē dažādas skolas?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/AFP/Scanpix

Kembridžas hercogu meita princese Šarlote pagājušajā nedēļā sāka savas gaitas Vilkokas bērnudārzā Kensingtonā. Lai arī britu karaliskajā ģimenē ir ļoti spēcīgas tradīcijas, divus gadus vecā princese un viņas četrus gadus vecais brālis Džordžs neapmeklē vienu un to pašu izglītības iestādi. Kāpēc tā?

Princis Viljams un Keita Midltone pagājušā gada decembrī atklāja, ka Šarlote apmeklēs tieši Vilkokas pirmsskolas izglītības iestādi. Šis paziņojums pārsteidza daudzus karaliskās ģimenes fanus, jo tika uzskatīts, ka viņa, tāpat kā brālis Džordžs, apmeklēs «Thomas's Battersea» skolu Londonas dienvidu daļā.

Tomēr arī bērnudārza gaitas princis Džordžs sāka citā izglītības iestādē - Montesori pirmsskolas mācību iestādē Norfolkā netālu no ģimenes tā brīža mājām. 2017. gadā Kembridžas hercogi ar bērniem no Norfolkas lauku rezidences pārcēlās uz dzīvi Kensingtonā, tāpēc vecāki vēlējās, lai arī Šarlotes bērnudārzs atrastos netālu.

Kembridžas hercogiem ļoti iepatikusies skolas piedāvātā izglītības programma, kā arī pedagogi. «Viņi izvēlējās šo pirmsskolas izglītības iestādi, jo uzskatīja, ka Šarlotes izglītībā tas būtu ideāls pirmais solis, kā arī šā bērnudārza darbinieki uz viņiem atstāja ļoti labu iespaidu,» medijam «People» atklājis kāds britu karaliskajai ģimenei tuvu stāvošs avots.

Neskatoties uz to, ka princis Džordžs pirms diviem gadiem bērnudārzu apmeklēja uz pusslodzi, Šarlote to apmeklē uz pilnu slodzi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu