80% attiecību meklētāju šogad cer izveidot ģimeni. Vai esi viņu vidū?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Ļoti populāra jaunā gada apņemšanās ir sava mīļotā cilvēka atrašana. To, ka brīvās sirdis ir nogurušas no iepazīšanās procesa un ka šogad tās cer beidzot likt punktu mūžīgajai meklēšanai, liecina jaunākā aptauja.

Flirts.lv aptaujā 80% respondentu pārliecinoši atzinuši, ka šogad ir gatavi mainīt savu dzīvi, uzsākot nopietnu ģimenes dzīvi,

61% norādījis, ka iepazīšanās portālos meklē sievu vai vīru, bet 46% aptaujāto konkretizējuši, ka viņu šā gada mērķis ir bērns un ka iepazīšanās portālos meklē bērna potenciālo māti vai tēvu. Savukārt 61% dalībnieku secina, ka jūtas noguruši no pārlieku ilgstošās būšanas iepazīšanās portālos.

Iepazīšanās portāla Flirts.lv pārstāvis Kaspars Antess secina, ka jaunākā aptauja atklāj pozitīvu ainu un ka attiecību meklētāju apņēmība ir jūtama iepazīšanās portālā. «Janvāra sākumā mūsu portāla lietotāju darbības ir aktivizējušās teju trīskārši, un ik dienu mēs šajās nedēļās saņemam vismaz trīs vēstules, kurās kāds no laimīgajiem mums saka paldies, ka ir beidzot atradis mīlestību,» atklāj Antess. «Attiecībās nepalīdz vis fakti vai pieredze, bet gan mūsu apņēmība un mērķi. Tieši tāpēc jaunā gada sākums ir ražīgākais iepazīšanās laiks gadā.»

Aptauja ir veikta šā gada janvārī. Tajā piedalījās 1137 sieviešu un vīriešu, kas ir reģistrējušies vismaz vienā iepazīšanās portālā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu