TOP 10: slavenības ar dubultu laimi jeb vecāki, kuri audzina dvīņus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Dubults prieks, dubulta atbildība, dubultas rūpes, divkāršas asaras un smiekli, blēņas un nedarbi divtik daudz - jā, tā var teikt ģimenes, kurās ir dvīņi. Lai arī varētu šķist, ka vecāki bieži netiek aplaimoti ar pārīti bērniņu vienlaikus, tomēr, ja paskatāmies uz pasaules slavenībām, tad atradīsim ne vienu vien vecāku, kas audzina dvīņus. Apkopojām 10 slavenības, kuras pavisam nesen vai jau ilgāku laiku nepaguruši audzina dvīņus.

 
Foto: beyonce/Instagram

Amerikāņu dziedātāja Bejonsē

Pērnā gada vasarā dziedātāja Bejonsē Noulza pasaulē laida dvīņus – meitiņu Rumi un dēlu Seru Kārteru. Pasaulei bērnus Bejonsē parādīja mēnesi pēc viņu dzimšanas, savā Instagram kontā publicējot fotogrāfiju, kurā redzama ziedu dekora priekšā pie okeāna, tērpusies gaisīga auduma apģērbā un rokās turot dvīņus.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Bejonsē un Jay Z apprecējās 2008. gadā, un 2012. gadā piedzima viņu meita Blū Aivija.

 
Foto: Wenn Ltd/Vida Press

Holivudas zvaigzne Andželīna Džolija

2008. gada jūlijā pasaulē nāca Andželīnas Džolijas un Breda Pita dvīņi - Nokss Leons un Vivjena Marselīna. Pasaules un mediju interese par jaundzimušajiem bija ārkārtīgi liela; pāris fotogrāfijas ar bērniem interesentiem pārdeva par 14 miljoniem dolāru. Ieguvumu gan ziedoja labdarībai.

Andželīna un Breds attiecības sāka 2004. gadā, salaulājās tikai 2014. gada augustā. 2016. gadā pāris paziņoja par šķiršanos. Slavenajam Holivudas aktieru pārim ir seši bērni.

 
Foto: Rex Features / Vida Press

Aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa

2008. gadā Dženifera Lopesa kļuva par māmiņu dvīņiem – Maksam un Emmai. Māksliniece atzinās, ka ilgu laiku nav varējusi palikt stāvoklī un jau bija atmetusi cerības reiz kļūt par māmiņu, tomēr 38 gadu vecumā viņai izdevās dāvāt dziedātājam Markam Antonijam dvīņus.

Bērnu piedzimšanu viņa nodēvēja par brīnumu.

 
Foto: Splash/Vida Press

«Oskara» balvas ieguvēja Džūlija Robertsa

Arī slavenā aktrise Džūlija Robertsa dvīņus pasaulē laida pēc 30 gadu sliekšņa – 37 gados 2004. gadā. Dzemdības gan bija priekšlaicīgas, un meitiņa Heizela Patrisija un dēls Finjūss Volters piedzima dažas nedēļas pirms noteiktā laika.

Bērni dzimuši laulībā ar vīru Deniju Moderu, ar kuru aktrise apprecējās 2002. gadā. Abi vecāki jau kopš kāzām vēlējās ģimenes pieaugumu, tomēr veiksmīga izrādījās tikai mākslīgās apaugļošanas procedūra.

 
Foto: Camera Press/Vida Press

Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs

2017. gada jūnijā zināmais aktieris Džordžs Klūnijs un viņa sieva Amala kļuva par vecākiem dvīņiem Ellai un Aleksandram. Tobrīd 56 gadus vecajam aktierim un režisoram un 39 gadus vecajai cilvēktiesību advokātei dvīņi bija abu pirmie bērni. Pāris apprecējās 2014. gadā Venēcijā.

 

Amerikāņu popdziedātāja Meraija Kerija

2011. gada aprīlī amerikāņu popdziedātāja Meraija Kerija 41 gada vecumā pasaulē laida dvīņus – meitenīti Monro un puisīti Merokenu. Bērnu tēvs – Niks Kanons, ar kuru laulībā Meraija bija kopš 2008. gada. 2014. gadā pāris paziņoja par šķiršanos.

It ain't over ! The party's not over!?☃️❄️❤️ #ourlastvacationday

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

 
Foto: Splash/Vida Press

Holivudas aktrise Sāra Džesika Pārkere

2009. gada jūnijā pasaulē nāca pāra Sāras Džesikas Pārkeres un Metjū Broderika dvīnītes – Mariona Loreta Elvela un Tabita Hodža. Ņemot vērā, ka Pārkerei bija jau 44 gadi un pašas spēkiem vairs neizdevās tikt pie bērniņa, tika izmantota surogātmātes palīdzība. Liels bija pāra pārsteigums, kad uzzināja, ka surogātmāte gaida nevis vienu, bet gan divus bērnus.

Dvīņu meitenes gan nebija pāra pirmie bērni, 2002. gadā Pārkeres un Broderika savienībā piedzima meita Džeimija Vilkija.

 

Pasaulslavenā dziedātāja Selīna Diona

2010. gada nogalē pasaulē nāca slavenās dziedātājas Selīnas Dionas un viņas vīra Renē dvīņi Edijs un Nelsons. Selīna tobrīd bija 42 gadus veca, savukārt vīrs Renē – 68 gadus vecs. Dzemdības bija priekšlaicīgas, tomēr ar māmiņu un bērniem viss bija kārtībā.

Renē un Diona apprecējās 1994. gadā, laulībā bez dvīņiem aug arī dēls Renē Čārlzs. Diemžēl pagājušajā gadā ģimene atvadījās no vīra un tēva Renē vēža dēļ.

 
Foto: Rex Features / Vida Press

Puertorikāņu mūziķis Rikijs Mārtins

Populārais mūziķis Rikijs Mārtins jau sen atzinis savu homoseksuālo orientāciju, tāpēc ģimenes pieaugumam tika izmantota surogātmātes palīdzība. 2008. gadā pasaulē nāca Mārtina dvīņu puikas – Mateo un Valentino.

 
Foto: Vida Press/AKM Images /GSI Media

Mūziķis Enrike Iglesiass

Spāņu dziedātājs Enrike Iglesiass un krievu tenisiste Anna Kurņikova kopā ir jau no 2001. gada, kad iepazinās mūziķa videoklipa «Escape» uzņemšanas laikā. 2017. gada nogalē pāris kļuva par vecākiem dvīņiem – meitiņai Lūsijai un dēlam Nikolasam. Savu grūtniecību Anna bija slēpusi līdz pēdējam brīdim, tāpēc pāra faniem tas bija pārsteigums.

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

My Sunshine

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu