No «Beverlihilzas» līdz 5 bērnu mammai: Torijas Spelingas atvases

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rex Features / Vida Press

Ja tavu jaunības dienu iemīļotākais seriāls bija «Beverlihilza 90210», tad noteikti atceries Donnu, kuru atveidoja aktrise Torija Spelinga. Savā aktrises karjerā daudz lielu lomu gan viņai nav nācies spēlēt, toties ģimenes sievas un mammas lomā Torija iejutusies tīri labi. Par spīti finansiālām problēmām, kas skārušas viņas ģimeni, Torija kopā ar vīru Dīnu Makdermotu audzina nu jau piecus bērnus. Piedāvājam apskatīt Spelingas meitas un dēlus un novērtēt, kam vairāk tie līdzinās – mātei vai tēvam.

 
Foto: Wenn Ltd/Vida Press

Liams Ārons

Vecākais no bērniem ir desmitgadīgais Liams Ārons (Liam Aaron), dzimis 2007. gada martā. Torija par viņa vārda izvēli: «Biju apmēram ceturtajā grūtniecības mēnesī, kad kopā ar vīru apmeklējām ārstu. Viņš paziņoja, ka mums būs puisītis. Līdz tam vēl nebijām apsprieduši iespējamos vārdus. Mājupceļā Dīns teica, ka viņam vienmēr ir paticis vārds Liams; es biju sajūsmā, man ļoti iepatikās šis vārds. Tā arī nosaucām par Liamu, otro vārdu Ārons iedevām par godu manam tēvam, kurš nesen bija nomiris.»

 
Foto: Sipa USA/ Vida Press

Stella Dorīna

Otrā ģimenē ienāca Stella (Stella Doreen) 2008. gada jūnijā. Torija: «Ar Stellu bija mazliet sarežģītāk nekā ar Liamu – kad uzzinājām, ka gaidām meitenīti, bijām pilnīgā strupceļā. Pārlapojām grāmatu ar 5000 bērnu vārdiem, bet vēl joprojām neviens nešķita atbilstošs. Kad augu, man ļoti patika romāns «Lielās cerības», vienmēr teicu, ka nosaukšu savu meitu par Estellu, kas bija grāmatas galvenā sieviešu varone. Tā nu es apdomāju šo vārdu vairākas dienas, bet kaut kā aizmirsās. Un te pēkšņi kā spēriens – Stella! Stella Dorīna! Dorīna par godu Dīna mammai, kura bija mirusi.»

 
Foto: Startraks Photo/ Vida Press

Hetija Margareta

2011. gada oktobrī Torijas un Dīna ģimenē ienāca trešais bērniņš – Hetija. Spelinga: «Tā kā mums jau bija gan puika, gan meitene, tad izlēmām, ka trešā bērniņa dzimumu paturēsim noslēpumā arī paši priekš sevis. Tomēr nez kāpēc likās, ka būs puika. Bija kāds puisīša vārds, kas mums abiem jau sen patika, meiteņu vārdus pat neapdomājām.»

«Un tā nu mums piedzima... meitiņa bez vārda. Palūdzu Dīnam, lai viņš pameklē «Googlē» vecmodīgus meiteņu vārdus. Viņš lasīja vārdus, sākot ar alfabēta pirmo burtu, kad izlasīja vārdu Hetija, mēs abi saskatījāmies un noteicām – šis ir īstais! Tā nu mēs viņu nosaucām par Hetiju Margaretu. Margareta par godu manai auklītei, kas bija man kā otra māte.»

 
Foto: Splash/Vida Press

Fins Deivijs

2012. gada augustā Torijas ģimeni papildināja dēls Fins (Finn Davey). Par ceturto grūtniecību Torija paziņoja tikai piecus mēnešus pēc Hetijas dzimšanas. Šīs grūtniecības laikā Toriju piemeklēja nopietnas veselības problēmas, kas draudēja ar viņas un gaidāmā mazuļa nāvi. Par laimi, ārstiem izdevās novērst draudošo nelaimi un bērniņš piedzima vesels. Mazais svēra 2,89 kilogramus un bija 50,8 centimetrus garš.

 
Foto: Wenn Ltd/Vida Press

Bou Dīns

Jaunākais no bērniem Bou Dīns (Beau Dean) pasaulē nācis 2017. gada martā. Par jaunāko no bērniem Torija grūtniecības laikā teica: «Tas bija pilnīgs pārsteigums. Bet mēs vienmēr esam gribējuši kuplu ģimeni. Esmu sajūsmā!»

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu