Gvineta Paltrova par bijušo vīru Krisu Mārtinu: Viņš ir kā brālis

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Oskara balvu ieguvusī aktrise Gvineta Paltrova (45) šonedēļ piedalījās sarunu šovā «The Late Show With Stephen Colbert» Ņujorkā un apsprieda savas ģimenes attiecības ar grupas Coldplay solistu Krisu Mārtinu (40), ziņo dailymail.co.uk.

Pēc Gvinetas apsveikšanas ar saderināšanos ar seriāla «Glee» izveidotāju Bredu Falčuku (46) raidījuma vadītājs parādīja pagājušā gada Instagram ziņu, kurā kopīgu branču ietur Kriss un Breds, šādi Gvineta atzīmēja savas patiešām tuvās attiecības ar bijušo vīru.

Sunday brunch #modernfamily

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Paltrova ar Falčuku iepazinās seriāla «Glee» filmēšanas laukumā un vēlāk, šķirot savas laulības, viņi sāka attiecības. Gvinetas bijušais vīrs ir sajūsmā par savu bērnu topošo patēvu, viņi ir sadraudzējušies, un Falčuks Krisu sauc par gaidāmo kāzu goda viesi. Šis ir viens no retajiem paraugiem, kas pierāda, ka ir iespējams saglabāt labas un tuvas attiecības ar bijušo laulāto draugu.

?

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

«Viņš ir kā brālis, tas ir jauki» Paltrova teica par viņas tagadējās ģimenes attiecībām ar bijušo vīru Krisu Mārtinu, neskatoties uz sāpīgo šķiršanos. Raidījuma vadītājs pajokoja, ka ir mazliet dīvaini teikt, ka kāds, ar kuru tev ir kopīgi bērni, ir kā brālis. Paltrova turpināja joku, sakot, ka šis fakts izskaidrotu šķiršanos.

Pāris par šķiršanos paziņoja 2014. gada martā, tā noslēdzās 2016. gada jūlijā. Zvaigzne atzina, ka šī bijusi «šausmīga» un «sāpīga» pieredze. Kriss un Gvineta bija precējušies 10 gadus, un kopīgi viņi audzināja meitu Aplu (13) un dēlu Mozu (11). «Mēs patiesi vēlējāmies, lai bērni tiktu sāpināti pēc iespējas mazāk,» teica Paltrova, piebilstot, ka viņu mērķis bija saglabāt ģimeni, kaut arī vecāki vairs nebija kopā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu