Kura loma svarīgāka - aktrises vai mammas? Andželīnas Džolijas 6 bērni

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Par vienu no pasaules skaistākajām sievietēm atzīto Andželīnu Džoliju nezinās retais. Kvēlākie fani cītīgi sekoja līdzi arī viņas ģimenes drāmai, šķiroties no ilggadējā partnera, vēlāk arī vīra - Breda Pita. Arī par to, ka aktrisei ir palaimējies būt par mammu bariņam bērnu, būs dzirdēts. Ja precīzāk, tad trim meitām un trim dēliem. Piedāvājam apskatīt, kā izauguši, noskaidrot, kur tad īsti dzimuši un kuri no visiem ir adoptētie un kuri bioloģiskie Džolijas bērni.

 
Foto: Rex Features / Vida Press

Medokss Šivens

Vecākais no Andželīnas bērniem Medokss (Maddox Chivan) dzimis 2001. gada 5. augustā Kambodžā. Sākotnējais vārds puisēnam bija Rats Vibols, tas pēc adopcijas tika mainīts. Džolija un viņas bijušais vīrs Billijs Bobs Torntons adoptēja Medoksu 2002. gada martā. Lai gan Andželīna bija precējusies ar Torntonu, un jaunumus par adopciju viņi paziņoja kopīgi, oficiāli Medoksu adoptēja viena pati Džolija kā vientuļā māte. Pāris izšķīrās trīs mēnešus pēc adopcijas.

 
Foto: MEGA/Scanpix

Pakss Tiens

Otrs vecākais dēls Pakss (Pax Thien) dzimis 2003. gada 29. novembrī Vjetnamā. Andželīna adoptēja Paksu 2007. gada martā. Arī Paksa vārdu ģimene nolēma mainīt, dodot viņam divus vjetnamiešu vārdus, kas tiek tulkoti kā «mierīgas debesis». Lai gan 14 gadus vecais dēls tika adoptēts, kad viņam bija trīs gadi, ziņojumi liecina, ka viņam ir grūti gājis, lai sadzīvotu ar vecāku slaveno dzīvi paparaci ielenkumā.

 
Foto: Reuters/LETA

Zahara Mārlija

Pirmā Džolijas meita Zahara (Zahara Marley) dzimusi 2005. gada 8. janvārī Etiopijā. Andželīna viņu adoptēja sešu mēnešu vecumā tā paša gada jūlijā. Atvedot meitiņu uz mājām ASV, gadījās kāds neplānots šķērslis – bija parādījusies Zaharas bioloģiskā māte. Džolija bija domājusi, ka meitenītes māte mirusi dzemdību laikā, bet, kā izrādījās, viņa bērnu bija atdevusi bērnunamā, jo bijusi pārāk nabadzīga. Galu galā bioloģiskā māte atsauca savu prasību pret Džoliju un deva savu svētību adopcijai.

 
Foto: MEGA/Scanpix

Šailo Nūvela

Pirmais bioloģiskais Breda Pita un Andželīnas Džolijas bērns – meita Šailo (Shiloh Nouvel) dzimusi 2006. gada 27. maijā Namībijā. Meitas ienākšana slavenā pāra ģimenē fanu vidū raisīja satraukumu, jo visi nepacietīgi prātoja, kā bērns varētu izskatīties, ņemot vērā pasaulē pievilcīgāko vecāku reputāciju.

Runā, ka pirmās bērna fotogrāfijas tika pārdotas par 4 miljoniem dolāru amerikāņu žurnālam «People» un par 3,5 miljoniem žurnālam «Hello!». Iegūtā peļņa tika ziedota labdarībai.

Šailo ir sava vaska figūra Tiso kundzes vaska muzejā, tas ir pirmais slavenību bērns šajā muzejā.

Par spīti burvīgajai mammai un meitenīgajai māsai Zaharai, Šailo ir uzaugusi diezgan puiciska. Viņai patīk nēsāt zēnu drēbes, bet ģimenei uzstāja, lai viņu sauc par Džonu.

 
Foto: AFP/LETA

Dvīņi Nokss Leons un Vivjena Maršelina

Dvīņi Nokss un Vivjena (Knox Leon, Vivienne Marcheline) – jaunākie bērni Breda un Andželīnas ģimenē, dzimuši 2008. gada 12. jūlijā Francijā. Vēloties saglabāt ģimenes tradīcijas, bērnu otrie vārdi tika doti par godu kādam no ģimenes locekļiem – Vivjenas otrais vārds par godu Andželīnas mātei, Noksa otrais vārds par godu viņa vecvecvectēvam.

Dvīņu pirmās fotogrāfijas tika pārdotas par 14 miljoniem dolāru, tās tobrīd bija dārgākās slavenību bērnu fotogrāfijas. Un atkal šī peļņa tika ziedota labdarībai, šoreiz Džolijas – Pita fondā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu