Sešu bērnu mammas dramatiskā pieredze: dzemdības slimnīcas gaitenī

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Little Leapling Photography/ Facebook

Sešu bērnu māte Džesika Hogana no Kanzasas pagājušā gada jūlijā pasaulē laida jaunāko no saviem bērniem – vienīgo dēlu Maksu. Tikai tagad jaunā māmiņa ir gatava pastāstīt savu neticamo stāstu par to, kā viņas bērniņš piedzima slimnīcas gaitenī Manhetenā, ziņo dailymail.co.uk. Ar dramatiskajām un emociju pilnajām bildēm dalījās dzemdību fotogrāfe Tamija Karina.

Džesikai kontrakcijas ilga vairākas dienas, bet dzemdības tā arī nesākās. No slimnīcas, uz kuru ar vīru bija devušies, viņus atsūtīja atpakaļ mājās. Džesika sāka uztraukties, ka nejutīs brīdi, kad dzemdības patiešām sāksies.

Foto: Little Leapling Photography/ Facebook

«Par spīti savai intuīcijai, tonakt izlēmu nedaudz nosnausties, pārliecinot sevi, ka zināšu, kad būs īstais brīdis,» teica sieviete. Un, protams, kontrakcijas kļuva intensīvākas, pēc brīža nogāja arī augļūdeņi. Trijos naktī abi ar vīru Trevisu viņi steigā devās uz slimnīcu, Džesikai pat nepaspējot uzvilkt apavus. Pa ceļam uz slimnīcu sieviete juta, ka bērniņš ar katrām kontrakcijām slīd arvien zemāk. Nonākot galā, sieviete knapi varēja pakustēties, lai izkāptu no automašīnas, tomēr ar pamatīgu piepūli līdz slimnīcas durvīm nokļuva.

Foto: Little Leapling Photography/ Facebook

Pārkāpjot slimnīcas slieksni, Džesika sajuta, ka dzemdības jau ir sākušās un bērniņš slīd ārā, tāpēc steigšus sāka vilkt nost bikses. «Pateicu vīram, lai ķer viņu» - jo galviņa jau bija parādījusies. Tikmēr atskrēja arī medmāsas, kas palīdzēja Džesikai atgulties turpat uz grīdas gaitenī un lika turpināt spiest. Tikai ar vienu piegājienu bērniņš arī piedzima. Bija pagājušas mazāk nekā 25 minūtes kopš brīža, kad nogāja ūdeņi, un tikai daži mirkļi pēc tam, kad bijām ieradušies slimnīcā.

Foto: Little Leapling Photography/ Facebook

Pagāja gan kāds brītiņš līdz Maksa pirmajam kliedzienam. Bērniņš bija arī nobrāzts un ar sasitumiem, jo dzemdības bija ļoti straujas. Tomēr viss beidzās labi, un ģimene tika nogādāta palātā. «Tās bija manas trakākās dzemdības, bet vienlaikus arī perfektākās,» teica Džesika. «Tās it nemaz nebija tādas kā plānots, bet noritēja bez jebkādas papildu iejaukšanās, ar veselu bērniņu un apbrīnojamu apkārtējo atbalstu. Tas bija skaisti.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu