Greifāne par bērniem: nevaru pīpēt un domāt, ka viņš aiz stūra nepīpēs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Es nekad bērnu audzināšanu neesmu uztvērusi tik strikti kā tās «trakās mammītes», kuras visu dienu var sēdēt portālos un to vien meklēt – vai tas ir pareizi vai nepareizi. Man bērnu audzināšana nekad nav bijusi problēma,» televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» pieredzē dalās dziedātāja un režisore Liene Greifāne.

Viņa atzīst, ka ar savu vecāko dēlu, kuram nu jau ir 12 gadu, patiesībā ir augusi kopā: «Man nav bijusi tā sajūta, ka es viņu baigi audzinu. Man liekas, ka viņš aug no tā, kāda es pati esmu. Es nevaru, piemēram, lamāties mājās un gribēt, lai viņš nelamājas. Vai pīpēt un domāt, ka viņš aiz stūra nepīpēs. Es esmu piemērs saviem bērniem,» bilst dziedātāja. Tāpat viņa norāda, ka cenšas ar vīru arī bērnu klātbūtnē izrādīt mīļumu viens otram un izteikt komplimentus. «Mēs nebaidāmies teikt «es tevi mīlu» vai «cik tu labi izskaties»!» pieredzē dalās Liene, piebilstot, ka šo labo praksi pārņēmuši arī viņas dēli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu