Keita Vinsleta un di Kaprio izglābj jaunas māmiņas dzīvību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sipa USA/ Splash/ Vida Press

Jaunai 29 gadus vecai sievietei Gemmai Nutalai no Lankašīras, Anglijā, tika atklāts agresīvas formas olnīcu vēzis brīdī, kad viņa bija bērniņa gaidībās. Ārsti Gemmai prognozēja vien sešus mēnešus, ko dzīvot, tāpēc steidzami bija nepieciešami līdzekļi, lai ārstētos. To piesaistē iesaistījās Keita Vinsleta un Leonardo di Kaprio, un, pateicoties tam, Gemma Nutala ir izārstējusies no vēža, ziņo dailymail.co.uk.

Brīdī, kad uzzināja par slimību, Gemma atteicās no medicīniskajiem preparātiem, kas varētu glābt viņas dzīvību, jo citādi nāktos pārtraukt grūtniecību.

Gemmas meitiņa Penelope piedzima vesela. Uzreiz pēc tam mātei tika veikta vēža izņemšanas operācija. Gadu viss bija labi, līdz sievietei tika atklāts galvas smadzeņu vēzis 4. stadijā. Diemžēl ārsti jaunajai māmiņai paziņoja skarbu ziņu – viņai bija atlikuši vien seši mēneši, ko pavadīt kopā ar saviem mīļajiem. Tomēr jaunā sieviete un viņas māte sāka līdzekļu piesaistīšanas kampaņu, lai iegūtu 300 000 sterliņu mārciņu ārstēšanas programmai kādā Vācijas «brīnumu klīnikā».

Par Nutalas stāstu bija padzirdējusi arī Keita Vinsleta, un, pieaicinot palīdzēt draugu Leonardo di Kaprio, viņi izsolīja trīs randiņus ar «Džeku un Rouzu» – nosaucot tos filmas «Titāniks» varoņu vārdos. Iegūtos līdzekļus viņi ziedoja Gemmas ārstēšanai.

«Nevaru pietiekami pateikties Keitai. Bez viņas un līdzcilvēku ziedojumiem manas stāsta beigas būtu pavisam savādākas,» teica sieviete, kurai paziņots, ka ir vesela.

Keita par šādu atbalsta sniegšanu saņēma arī prestižo «Aktieru Iedvesmas balvu» no aktieru ģildes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu