Skaļas noliegšanas un atzīšanās, paternitātes testi jeb slavenību slepenie bērni

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/ PA Images/ AP/ MEGA/ Scanpix

No Krisa Brauna līdz Arnoldam Švarcenegeram – saraksts ar slavenībām, kam bijuši slepeni bērni, ir pietiekami garš. Slava, iekāre vai visatļautība, bet ir bijis kāds iemesls, lai šie cilvēki pārkāptu laulību vai nerakstītu solījumu saites. Protams, ne visi savus slepenos bērnus ir nolieguši, daži par tiem vienkārši nav zinājuši, ziņo ranker.com.

 
Foto: Camera Press/ Vida Press

Kriss Brauns

Neskatoties uz regulāru šķiršanos un atkal saiešanu kopā ar draudzeni Karučī Tranu, dziedātājam Krisam Braunam izdevās saglabāt diezgan ciešas attiecības ar modeli vairāk nekā gadu. Attiecības gan ilga līdz brīdim, kad atklātībā nāca ziņa, ka Kriss ir tēvs deviņus mēnešus vecai meitiņai, un pirms palikšanas stāvoklī bērna māte pat bija izklaidējusies kopīgi ar Krisu un Karučī. Drīzumā pēc šiem jaunumiem Trana pameta vīrieti.

 
Foto: REUTERS/ Scanpix

Edijs Mērfijs

Pēc diezgan sarežģītas šķiršanās Edijs Mērfijs ļoti atklāti noliedza, ka ir Melas B (bijušās Spice Girls dalībnieces) meitas Andželas tēvs. Meitenīte piedzima 2007. gadā, un paternitātes tests vēlāk pierādīja, ka Mērfijs tomēr ir bērna tēvs.

 
Foto: Reuters/ Scanpix

Hjū Grants

Hjū Grants kļuva par tēvu trim bērniem tikai 15 mēnešu laikā, kad bija sasniedzis jau 53 gadu vecumu. Divi bērni dzima attiecībās ar Tinglanu Hongu. Trešais Granta bērns piedzima zviedru televīzijas producentei Annai Ebersteinai. Abas sievietes stāvoklī bija vienlaicīgi. Ziņa, ka Grants ir Ebersteinas bērna tēvs, nāca gaismā tikai tad, kad viņa vārds parādījās bērna dzimšanas apliecībā.

 
Foto: AP/ Scanpix

Saimons Kovels

Slavenais TV producents un mūzikas magnāts Saimons Kovels 2013. gadā pārsteidza ar ziņu, ka kļūs par tēvu. Tomēr vēl pārsteidzošāk bija tas, ka šis bērns tika ieņemts, pārkāpjot laulību. Kovels bija sācis slepenu romānu ar sava labākā drauga sievu, un pēc šā notikuma viņu laulības šķiršanās dokumentos Kovels tika minēts kā līdzatbildīgā persona.

 
Foto: AKM Images / GSI Media/ Vida Press

Gevins Rosdeils

Rokeris Gevins Rosdeils domāja, ka viņš ir Deizijas Lovas krusttēvs, līdz 2004. gadā paternitātes tests pierādīja, ka viņš ir 14 gadus vecās meitenes tēvs. Rosdeilam bija piecus gadu ilgas attiecības ar Deizijas māti Perlu Lovu astoņdesmitajos gados, kad viņa vēl bija precējusies ar auglības speciālistu Broneru Handvergeru. Rosdeils bija jau precējies ar savu pašreizējo sievu Gvenu Stefani, kad uzzināja par meitu.

 
Foto: AFP/ Scanpix

Čaks Noriss

Ārlaulības sakari, izrādās, ir bijuši arī Čakam Norisam, kas rezultējās ar slepenu bērnu. Patiesībā Norisam nebija ne jausmas par šo bērnu, līdz jauna sieviete vārdā Dina viņam uzrakstīja vēstuli 1991. gadā. Tobrīd viņai bija 26 gadi.

 
Foto: ITAR-TASS/ Scanpix

Stīvens Tailers

Iespējams, viņš ir viens no slavenākajiem slepeno bērnu tēviem. Izrādās, Aerosmith līderis Stīvens Tailers nemaz nezināja, ka viņam ir meita no grūpijas Bebes Buelas. Šī mazā meitene uzauga kā labi pazīstamā aktrise Līva Tailere. Un līdz pat aastoņu gadu vecumam Līva domāja, ka viņas tēvs ir Tods Rundgrens.

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Arnolds Švarcenegers

Bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers 2010. gadā atzina, ka viņam ir ārlaulības bērns ar ilggadējo viņa saimniecības vadītāju. Tobrīd dēlam bija jau nedaudz vairāk kā 10 gadu. Šie jaunumi noveda pie Švarcenegera un viņa sievas Marijas Šraiveres šķiršanās, ar ko laulībā tika pavadīti 25 gadi.

 
Foto: PA Wire/ Scanpix

Ēriks Kleptons

Kamēr viņš vēl bija precējies ar sievu Patiju Boidu, itāļu TV personība Lori del Santo Kleptonam slepeni dzemdēja bērnu. Diemžēl puisēns Konors 1991. gadā traģiski gāja bojā, izkrītot pa logu. Šis romāns pielika punktu viņa laulībai ar Boidu.

 
Foto: AP/ Scanpix

Šons Kombs (Puff Daddy)

Kamēr Šona draudzene Kima Portere bija viņu dvīņu gaidībās 2007. gadā, Kombs gaidīja piedzimstam vēl vienu savu bērnu no sievietes vārdā Sāra Čepmena. Kima no Šona izšķīrās brīdī, kad uzzināja, ka Čepmena ir dzemdējusi Kombsa bērnu piecus mēnešus pirms viņu dvīņu piedzimšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu