Vīrs ik gadu publicē aizkustinošu kāzu foto ar sievu, kuru zaudēja pirms 9 gadiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jacktweed_/ Instagram

«Apprecēju šo skaisto eņģeli,» Džeks Tvīds velta emocionālu vēstījumu no dzīves aizgājušajai sievai Džeidai Gūdijai devītajā kāzu jubilejā... Viņi salaulājās 2009. gadā, pēc dažām nedēļām viņa mīļotā nomira ar dzemdes kakla vēzi. Viņš ir viens no cilvēkiem, kas veicina izpratni par dzemdes kakla vēzi.

Lielbritānijas realitātes šova zvaigzne Džeks Tvīds ceturtdien veltīja emocionālu vēstījumu Džeidai Gūdijai - dienā, kura būtu viņu devītā kāzu gadadiena. 30 gadus vecais Džeks sociālajā tīklā Instagram publicēja foto no dienas, kad viņi apmainījās ar saviem laulību zvērestiem, klāt pierakstot aizkustinošu ziņu: «Atceros īpašo dienu pirms deviņiem gadiem, kad apprecēju šo skaisto eņģeli, man tevis pietrūkst.»

This day 8 years ago today ❤? #ourweddingday #missyou #jade

A post shared by Jack Tweed (@jacktweed_) on

Zvaigzne arī izmantoja iespēju brīdināt cilvēkus par slimību, kuras dēļ mira Džeida, daloties ar to, cik svarīgi ir veikt dzemdes kakla vēža pārbaudes. Ierakstā viņš izmantoja mirkļbirkas #jadeslegacy un #smeartest. Šī vēža forma ir visizplatītākā sievietēm ap 35 gadiem un jaunākām.

Džeidai vēzi pēdējā stadijā diagnosticēja 2009. gadā, laikā, kad viņa piedalījās Lielbritānijas realitātes šovā. Diagnosticētais vēzis izplatījās zarnās, aknās un cirkšņos. Viņai veica ilgstošas procedūras, lai izņemtu golfa bumbiņas lieluma audzēju. Diemžēl Džeida nomira Mātes dienā, 2009. gada martā.

Married this angel 7 years ago today ❤️? x

A post shared by Jack Tweed (@jacktweed_) on

Gadā, kad Džeida publiski cīnījās ar vēzi, uz pārbaudēm ieradās par 0,4 miljoniem vairāk sieviešu. Džeidas pirmsnāves vēlme bija izveidot kampaņu, kuras mērķis - aicināt sievietes veikt dzemdes kakla vēža pārbaudes.

Fani steidza uzslavēt Džeidas vīru Džeku par to, ka viņš atgādina viņiem par šo bīstamo slimību, savukārt citi pauda atbalstu, jo gaišā piemiņā tur Džeidu.

Kāds no atbalstītājiem raksta: «Ir pagājuši deviņi gadi, un joprojām ir sievietes, kuras nav veltījušas divas minūtes un nodevušas analīzes, jo viņām ir kauns. Ejiet, ejiet, ejiet un izdariet to!! Tas aizņems vien divas minūtes, bet var izglābt jūsu dzīvību. Dusi mierā, Džeida.»

Six years ago today was this day #ripjade . ❤️?

A post shared by Jack Tweed (@jacktweed_) on

Kāds cits piebilst: «Tik skaisti un dzīvības pilni, un neticami skumji.» Kāds fans arī nosauca Džeku par daudzu cilvēku iedvesmas avotu.

Džeida un Džeks savija laulības saites draugu un ģimenes klātbūtnē dažas nedēļas pēc bildinājuma, neskatoties uz to, ka 2009. gada februārī Džeidai atklāja dzemdes kakla vēzi. Dažas nedēļas vēlāk TV zvaigzne zaudēja cīņu ar vēzi, atstājot savus dēlus Frediju (13) un Bobiju (14), kuru tēvs ir TV seja Džefs Breizers.

Iepriekš Džeks, sniedzot interviju žurnālam «OK», teica: «Man ir ļoti grūti par to runāt. Neesmu par to visu runājis vairākus gadus. Viņa man nozīmēja visu. Viņa bija svarīgākais cilvēks manā dzīvē piecus brīnišķīgus gadus.»

5th June, 1981 - 22nd march, 2009 #RememberJade #rip #smeartest ?❤

A post shared by Jack Tweed (@jacktweed_) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu