Sieviete godina aizgājušo vīru: Viņš gribēja, lai man vienmēr būtu daļiņa viņa

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: A Stitch in Time Photography/ Facebook

«Man bija prieks iepazīties ar Kesiju Kousteri un Raienu Loriju dažus mēnešus pirms viņu kāzām 2017. gada jūnijā. Kā ar katrām kāzām, ko fotografēju, es jutos neticami pagodināta, ka pāris izvēlējās tieši mani savās īpašās dienas iemūžināšanai. Ne man, ne arī citiem nebija nojausmas, kā šis stāsts izvērtīsies. Kā tas kļūs par traģisku mīlas stāstu un tad pārvērtīsies par cerību un skaista brīnuma stāstu,» portālam lovewhatmatters.com atklāj fotogrāfe Eimija Eikere.

«Kāzas noritēja bez aizķeršanās. Kaut arī tika prognozēts lietus, diena bija silta un saulaina. Kāzu ceremonija bija mīlestības un prieka piepildīta, svinības ar ģimeni un draugiem ilga visu nakti. Atceros, ka biju sajūsmā, pārnācu mājās un sāku bilžu rediģēšanu,» stāsta fotogrāfe.

«11. jūlijā vai tuvu šim datumam saņēmu ziņu no Keisijas, ka Raiens gājis bojā militārās lidmašīnas avārijā Misisipi. Aiz bēdām sabruku uz grīdas. Lai arī bijām pazīstami neilgu laika sprīdi, plānojot viņu kāzas un pavadot šo viņiem svarīgo, mīlestības piepildīto dienu kopā, es acīmredzot sajutos viņiem tuva,» tā Eimija.

Apmēram nedēļu pēc Raiena bērēm (2017. gada 31. jūlijā) Keisija saņēma brīnišķīgu Dieva dāvanu, uzzinot, ka gaida Raiena bērnu. Keisija bija teikusi: «Tajā nedēļā pēc bērēm uzzināju, ka esmu gaidībās. Zināju, ka Raiens mani neatstātu vienu. Viņš gribēja, lai man vienmēr būtu daļiņa no viņa.»

Ņemot vērā faktu, ka viņa bija gaidībās, Keisija izlēma pārcelties uz mājām Mičiganā, tuvāk ģimenei un draugiem. «Es ļoti cerēju, ka viņa sazināsies ar mani, lai noorganizētu grūtnieces fotosesiju. Tā arī notika. Šajā fotosesijā viņa no sirds kaut kā vēlējās iekļaut Raienu. Mēs ilgi un nopietni domājām, kā to varētu īstenot,» stāsta fotogrāfe.

«Mičiganā šajā laikā parasti ir auksts, lietains, raizēm pat sniegs, bet mūsu izvēlētajā fotografēšanās dienā saņēmām svētību – saulriets bija neticami silts. Mēs pavadījām brīnišķīgu laiku kopā, un, kad šķīrāmies, nevarēju vien sagaidīt brīdi, kad tikšu pie viņu kāzu bildēm, lai kaut kā mēģinātu «pielikt» Raienu kopīgā attēlā ar viņa sievu un bērnu. Neticami, bet pirmais kāzu attēls, ko izvēlējos, perfekti derēja vienai no bildēm, ko pirms brīža biju uzņēmusi.»

Izrādījās, ka Keisija gaida meitiņu, kurai plāno dot vārdu Raiena Džo. «Nevaru vien sagaidīt brīdi, kad satikšu šo jauko meitenīti. Būšu priecīga viņu iemūžināt savās fotogrāfijās. Un esmu pateicīga, ka varēju būt par daļiņu no šā sirdi plosošā stāsta,» aizkustināta ir Eimija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu