Sindija Vilde: Nesaprotu tos vecākus, kuri bērna klātbūtnē sarunājas svešvalodā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Uzņēmēju un pasākumu aģentūras «Bordo Agency» īpašnieci Sindiju Vildi esam iepazinuši kā iedvesmojošu un spēcīgu sievieti. Taču, kāda viņa ir mammas lomā? «Esmu mamma, kura nejūtas kā mamma. Es jūtos kā mamma brīdī, kad man ir jāaizstāv mans mazais. Tad es kļūstu kā lauvene.»

«Es jūtos kā mamma brīdī, kad man ir jāpasaka kāds stingrāks vārds, jāiemāca paklausība. Bet mēs ar manu dēlu esam draugi. Esmu pat jutusi, ka viņš ir mans skolotājs un viņš man parāda dzīves kvalitātes. Viņš atklāj to, kas es esmu patiesībā. Bet tajā pat laikā viņš mācās arī no manis. Es nesaprotu tos vecākus, kuri bērna klātbūtnē sarunājas svešvalodā un kaut ko no viņa slēpj. Es zinu, ka tas prasa ilgāku laika posmu viņam izskaidrot, kāpēc to drīkst vai nedrīkst darīt, bet es viņam pasaku visu,» televīzijas sievietēm «STV Pirmā! raidījumā «Māmiņu Klubs» atzīst Sindija.

Vaicāta, vai ir iespējams saglabāt draudzīgas attiecības ar bērna tēvu arī pēc šķiršanās, Sindija neslēpj, ka viņai ar bērna tēvu šobrīd ir labākas attiecībās kā tad, kad abi bija kopā: «Nesaskaņas rodas, jo kādam kaut ko nespējam piedot un gribam pierādīt savu taisnību.

Esmu piedevusi gan sev, gan viņam. Esmu sapratusi iemeslu, kāpēc nesanāca un esmu sapratusi, ka diezgan daudz bija mana vaina,

jo es biju izdomājusi, kādam viņam vajadzētu būt. Mēs visu esam izrunājuši un nav vairs nekāda aizvainojuma,» atklāj Sindija Vilde.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu