Mīlas stāsts kā seriālā - Sāra Džesika Pārkere un Metjū Broderiks

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rex Features/ Vida Press

Lai gan viņa vislabāk ir pazīstama ar savu ideālo attiecību meklētājas Kerijas Bredšovas lomu, Sāra Džesika Pārkere jau vairāk nekā 20 gadus ir laimīgi precējusies ar aktieri Metjū Broderiku. Lūk, stāsts par to, kā krāšņais duets satikās, kā uztur laimīgu laulības un ģimenes dzīvi, vienlaikus noturot līdzsvaru arī savās karjerās, ziņo goodhousekeeping.com.

Kaut arī Pārkere un Broderiks ir vairāk pazīstami ar filmu un televīzijas seriālu lomām, karjeru viņi agrā jaunībā sākuši uz Brodvejas skatuves.

Foto: Rex Features/ Vida Press

Sāras brāļi Pipins un Tobijs palīdzēja izveidot Brodvejas teātra kompāniju Naked Angels, kurā drīz vien darbu sāka arī Metjū. Īsu brīdi pēc tam, kad 1991.gadā Sāra bija izšķīrusies ar Robertu Dauniju junioru, viens no brāļiem viņu iepazīstināja ar Metjū. Un pāris sāka satikties.

«Mēs ar Metjū esam no cita laika un vietas. Kad bijām jauni, viss, ko vēlējāmies, būt par labiem aktieriem. Mēs nedomājām par naudu vai slavu, jo, godīgi sakot, nauda nekad nav bijusi daļa no sapņa,» Sāra pastāstīja žurnālam Harper's Bazaar. «Sapnis bija strādāt teātrī, būt to cilvēku tuvumā, pret kuru darbu es izjutu godbijību.»

Monday May 19th, 1997 It flew by Baby. Good golly I love you. XXX, Your wife

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Kāzu plānus viņi turēja noslēpumā gan no ģimenes, gan draugiem. Viņu 100 kāzu viesi 1997. gada 19. maijā ieradās Īstsaidas sinagogā, domājot, ka ir aicināti uz vienkāršu ballīti. Un, protams, Sārai mugurā nebija klasiskās kāzu kleitas, bet gan melna kupla kleita. Pārkere stāsta žurnālam People: «Es nebiju domājusi par kāzu kleitu. Nekad. Pat nebija par to neviena sapņa. Bet tas, ko atceros, ka vienubrīd domāju – Dievs, es patiešām ceru, ka viņš lūgs mani, lai ar viņu precos.»

Foto: Rex Features/ Vida Press

2002. gadā, dažus gadus pēc tam, kad Sāra bija iekāpusi Kerijas Bredšovas ikoniskajās kurpēs seriālā «Sekss un lielpilsēta», pāris ģimenē sagaidīja dēlu Džeimsu. Septiņus gadus vēlāk, ar surogātmātes palīdzību, viņu ģimeni papildināja dvīņu meitenes – Mariona un Tabita.

Foto: AP/ Scanpix

Par saviem bērniem Sāra stāsta: «Esmu ļoti lepna mamma. Reizēm sēžu uz kāpnēm un klausos dēla sarunās ar draugiem, un esmu apburta par viņu teikto. Esmu tik laimīga, ka viņš kļuvis par šādu jaunu cilvēku. Savukārt meitenes katra ir kļuvušas par spēcīgām personībām. Es lepojos, ka mūsu bērni runā ar mums tieši tā, kā viņi to dara. Un priecājos, ka viņi ir zinātkāri cilvēki.»

Pārim ir dažas iemīļotas randiņu vietas Ņujorkā, netālu no viņu mājām. Protams, viņi vēl aizvien ir lieli Brodvejas fani un bieži uz uzvedumiem ņem līdzi arī savus bērnus.

Lai gan par savām attiecībām viņi daudz nerunā, kādā intervijā 2014. gadā Metjū nedaudz padalījās: «Mēs patiešām esam draugi, un mēs runājam daudz. Viņa patiešām ir uzjautrinoša, viņa liek man smieties.»

Foto: Rex Features/ Vida Press

Sāra žurnālam People atklāja, ka pēc 20 gadiem laulībā dzīve parasti mainās, bet tas var būt uz labu. «Jūs ar partneri mainīsieties. Iespējams, muļķīgi, bet man šķiet, ja tev patīk savs partneris, tad tev ir paveicies. Un man joprojām viņš patiešām patīk. Esmu pārliecināta, ka es viņu kaitinu, un viņš kaitina mani, bet es vēl aizvien katru dienu uzzinu par viņu kaut ko jaunu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu