Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Piešķil dzirksteli attiecībām: īss ceļvedis skarbākam seksam

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kuram gan nepatīk aina ar Bredu Pitu un Andželīnu Džoliju no filmas «Mr. and Mrs. Smith», kurā laulātais pārītis nododas mežonīgam seksam savā mājā? Protams, ekrānā vienmēr viss izskatās gandrīz perfekti, un ir tikai normāli, ja satraucies, ka dzīvē šādas ainas varētu būt neveiklas vai arī zaudēt kontroli, ziņo womenshealthmag.com. Lai mazinātu stresu, lūk, kas tev būtu jāzina.

Protams, patiess kaitējums partnerim seksuālās pieredzes laikā nav pieņemams, bet sajūta, ka vēlies iekarot partneri vai arī lai iekaro tevi, var būt patīkama. Lai arī tas varētu izklausīties mazliet biedējoši, bet veselīga agresija seksā ir pieļaujama. Reizēm partneris tevis dēļ var būt tik ļoti uzbudināts, ka vēlas, lai viņa enerģija tevi pārņem.

Katrā no mums ir spēcīgs izdzīvošanas instinkts, tāpēc, atklāti aicinot kādu dominēt, mēs samazinām kontroli pār savu drošību. Šādas sajūtas skarbāku seksu var padarīt aizraujošu. Šādi jūs varat iedegt kaisli savās attiecībās, tomēr katra komforta robežas seksa laikā ir jānorāda.

Lai «nomet mani un sasien» sekss nekļūtu pārāk biedējošs, centies nedaudz to uztvert ar bezrūpību. Lūk, dažas vadlīnijas, kas palīdzēs tev iepazīt skarbāku seksu no veselīgās puses.

1. Dariet visu lēnu. Jūs varat sākt ar nedaudz agresīvāku izturēšanos vienam pret otru, kā parasti, un šādi sākt attīstīt uzticēšanos vienam pret otru. Atkārtojiet to, ko darījāt, vairākas reizes un ar tādu pašu intensitāti. Nav labi, ja pēc šādas seksuālās pieredzes jūties slikti un ir vēlme noslēgties. Noteikti izrunājiet ar partneri, kas nepatika un kāpēc.

2. Nav nepieciešams sevi pārmērīgi pētīt, ļauj, lai tavi dabiskie instinkti tevi vada. Ja kāds no jums otru ir sāpinājis, ieklausieties viens otrā, atvainojieties un ņemiet vērā šo konkrēto robežu. Nekas nav zaudēts, atgriezieties pie agresijas devas, kas jums ir pieņemama.

3. Dodiet sev vairākas iespējas. Lai gan cieņa un abu piekrišana ir būtiska, jums nāksies nedaudz izkāpt no savas komforta zonas. Ļaujiet jūsu kopīgām fantāzijām atrast perfektu agresijas līdzsvaru starp jums.

4. Atbrīvojies un uzticies sev. Pēc izrunāšanās par to, ko vēlaties, iegūstiet to! Uzticieties saviem instinktiem un paudiet tos skaļi.

5. Sagatavojies neveiklībai. Ja iepriekš seksa laikā neesi mēģinājis būt agresīvs, sākumā tu pavisam noteikti jutīsies mazliet dīvaini. Bet esi godīgs. Kritizēšana un kaunēšanās nav atļauta!

6. Mainieties lomām. Vingrinies piekāpībā sava partnera agresīvās dominances brīdī, pēc tam vadību pārņem tu. Noteikti runā, ja tavs partneris pārkāpj robežas. Tāpat arī tu samazini agresiju, ja tavs mīļotais saka, ka esi gājis par tālu. Pie agresīvajām seksa rotaļām jūs vienmēr varat atgriezties arī vēlāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu