Raimonda Vazdika: Dzīve sievietes piespiež darīt to, kas jādara

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

«Dzīve sievietes piespiež darīt to, kas jādara. Tas nenozīmē, ka es neesmu sieviete. Ja jādara lietas, es arī dārzā varu uzrakt vagu, iesēt un tad sēdēt, skatīties, kā puķītes aug. Bet sākumā ir jārok. Ja neviens tavā vietā to nedara, tad mūsdienu sievietē dzīvo gan vīrietis, gan sieviete. Neizbēgami.»

Sarunu šovā «Starp mums runājot», kas jau rītvakar būs skatāms televīzijā sievietēm «STV Pirmā!», savās pārdomās par sievietes lomu dalās aktrise Raimonda Vazdika. Kā piemēru viņa min situāciju no savas dzīves – šobrīd viņai nākas pārvākties no vienas dzīvesvietas uz otru, un aktrisei ļoti «gribētos būt sievišķīgai sievietei, kas vienkārši sapako savus kosmētikas maciņus ar rozā bantīti, paņem smukas grāmatas un vien pajautā – uz kuru dzīvokli mēs brauksim? Cik tur istabu? Un cik liela vanna?» Taču tā vietā viņa pati «grūstīs mēbeles, sarunās gruščikus un domās - kur, ko, kāpēc, cik maksā?»

Vaicāta, ja blakus būtu laulātais draugs, vai viņa varētu atļauties tik daudz nedarīt, Raimonda atzīst - droši vien, ka ne. «Bet es varētu atļauties vairāk tāda laiskuma un nevarības,» saka Raimonda, piebilstot, ka, viņasprāt, sievietes, kuras neko nevar, pievelk tos vīriešus, kuri ir gatavi visu darīt viņu vietā. Bet, ja vīrietis redz, ka sieviete pati var visu, viņš arī necenšas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu