Visa uzmanība karaliskajiem puišiem: kā izauguši Viljams un Harijs?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu karaliskā ģimene vienmēr ir bijusi visas pasaules uzmanības centrā, bet pēdējā gada laikā tās popularitāte ir krietni pieaugusi. Tas pateicoties britu karaliskajiem puišiem – princim Viljamam un princim Harijam, prinča Čārlza un princeses Diānas dēliem. Vecākajam no viņiem aprīlī gaidāms jau trešais ģimenes pieaugums, bet jaunākais šā gada maijā iestūrēs laulības ostā. Lai arī visu laiku dzīvot kā uz paplātes ir gaužām grūti, kā arī dzīves laikā brāļiem ir nācies šķirties no mīļotās mammas, savu patiesumu un pozitīvo skatījumu pret dzīvi viņi nav zaudējuši. Piedāvājam apskatīt, kā gadu gaitā britu prinči no maziem zēniem izauguši par kārtīgiem vīriešiem.

 
Foto: PA Archive/Press/ Scanpix

Princis Viljams

Kembridžas hercogs Viljams (William Arthur Philip Louis) dzimis 1982. gada 21. jūnijā, ir otrais rindā uz britu troni. Viljams ieguvis militāro izglītību, ir kvalificēts pilots.

2011. gada 29. aprīlī Viljams apprecējās ar Keitu Midltoni. Pārim ir divi bērni – princis Džordžs un princese Šarlote. Šā gada aprīlī gaidāms pāra trešais bērniņš.

 
Foto: PA Archive/ Scanpix

Princis Harijs

Velsas princis Henrijs (Henry Charles Albert David), dēvēts par princi Hariju, dzimis 1984. gada 15. septembrī, ir piektais rindā uz britu troni.

Arī Harijs ieguvis militāro izglītību, mācības pabeidza kā kvalificēts kavalērijas vada vadītājs.

Ir saderinājies ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu, kāzas gaidāmas šā gada 19. maijā.

 
Foto: UPPA/Photoshot/ Scanpix

Viljams un Harijs, 1985. gads

Princis Viljams un princis Harijs kopā ar māti princesi Diānu un tēvu Velsas princi Čārlzu svinīgajā pasākumā par godu karalienes Elizabetes II dzimšanas dienai, sveicinot atnākušos no Bekingemas pils balkona.

 
Foto: AP/ Scanpix

Viljams un Harijs, 1986. un 1987. gads

Princis Viljams un princis Harijs ar vecākiem princi Čārlzu un princesi Diānu (attēls pa kreisi) 1986. gada 9. jūlijā, atrodoties Maljorkā, Mariventas pilī.

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju (attēls pa labi) 1987. gada. 9. augustā, uz tās pašas karaliskās pils kāpnēm Maljorkā, esot brīvdienās ar britu karalisko ģimeni.

 
Foto: PA Archive/ Scanpix

Viljams un Harijs 1989. gads

Velsas princis un princese ar dēliem Viljamu un Hariju 1989. gadā. Karaliskā ģimene ieradusies Apvienotās Karalistes salās pavadīt brīvdienas. Ģimene pozē fotogrāfam pirms izbrauciena ar riteņiem.

 
Foto: EMPICS Entertainment/ Scanpix

Viljams un Harijs 1993. gadā

90. gadu sākumā – 1991., 1992. un 1993. gadā princese Diāna kopā ar dēliem Viljamu un Hariju apmeklēja «Thorpe» izklaides parku. Trīs gadus pēc kārtas viņi parku apmeklēja tieši Lieldienu brīvdienu laikā. Sava apmeklējuma laikā Diāna uzstāja, ka viņi gaidīs rindā uz visiem nobraucieniem un lai izturēšanās no darbinieku puses būtu ne citādāka kā pret citiem parka apmeklētājiem.

 
Foto: EMPICS Entertainment/ Scanpix

Viljams un Harijs 1995. gadā

Princis Viljams un princis Harijs kopā ar māti – princesi Diānu 1995. gadā Haidparkā, apmeklējot valsts vadītājiem paredzēto ceremoniju par godu Eiropas dienai.

 
Foto: PA Wire/PA Images/ Scanpix

Viljams un Harijs 1997. gadā

Prinči Viljams un Harijs 1997. gadā, noliekuši galvas, pavada savu mirušo māti – princesi Diānu, kas tiek vesta no Vestminsteras abatijas. Princese Diāna gāja bojā autoavārijā Parīzē, zēniem tas bija milzīgs trieciens.

 
Foto: National Pictures/ Scanpix

Viljams un Harijs 2005. gadā

Prinči Viljams un Harijs 2005. gada 9. aprīlī kopā ar savu tēvu – princi Čārlzu un viņa jauno līgavu – Kornvolas hercogieni Kamillu Vindzoras pils Baltajā istabā, pēc viņu kāzu ceremonijas.

 
Foto: Reuters/ Scanpix

Viljams un Harijs 2009. gadā

Prinči Viljams un Harijs 2009. gada 18. jūnijā britu Karaliskajā gaisa spēku bāzē Anglijā oficiālās fotosesijas laikā jautri smaida fotogrāfam. Tobrīd abi vienlaikus mācījās Aizsardzības helikopteru lidošanas skolā.

 
Foto: AFP

Viljams un Harijs 2014. gadā

Princis Viljams un princis Harijs 2014. gada 5. jūlijā, atrodoties «Tour de France» pirmā posma finišā Ziemeļanglijā.

 
Foto: PA Wire/PA Images/ Scanpix

Viljams un Harijs 2017. gadā

Kembridžas hercogs Viljams un princis Harijs 2017. gada decembrī, apmeklējot filmas «Star Wars: The Last Jedi» Eiropas pirmizrādi Karaliskajā Alberta zālē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu