Melbārdis atgūst iekavēto: ģimenei svētku pusdienas un sievai kino

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bobslejists Oskars Melbārdis šajās ziemas olimpiskajās spēlēs izcīnīja vienīgo medaļu Latvijai. Protams, tad laiku vairāk nācies veltīt tieši sportam, bet beidzot pienācis brīdis, kad viņš pilnvērtīgi var pievērsties arī savai ģimenei – sievai Ievai un dēlam Kārlim, ziņo žurnāls «Vakara Ziņas».

Oskars stāsta, ka medaļas iegūšanu atzīmējis ar svētku pusdienām ģimenes lokā, kas viņam šķiet forši, jo svarīgākais ir kopā pavadītais laiks.

Oskars priecājas, ka šogad Latvijā bija ziema un kopīgi ar dēlu Kārli izdevies paslidot. Lai gan viņam ir tikai trīs gadi, Kārlis ir ļoti aktīvs un izrāda interesi par sportu, sevišķi ziemas sporta veidiem. Zinot, cik daudz prasa sports, Oskars saka, ka vienalga dēlu atbalstīšot, ja tāda būs viņa dzīves izvēle.

Savukārt ar sievu Oskars paspējis aiziet romantiskās vakariņās un uz kino.

Šobrīd bobslejists atpūšas, cenšas atgūt zaudēto miegu un visu savu laiku veltīt ģimenei. Sportista karjeru Oskars vēl neplāno beigt, jo priekšā vēl jauni mērķi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu