Slavenības, kurām šogad gaidāms ģimenes pieaugums

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādam pirmais, kādam otrais, bet citam pat piektais - jā, slavenības ir gaidībās. Arī 2018. gads būs ražens ar jaundzimušo skaitu. Lūk, daži visiem tik iemīļotie aktieri, mūziķi, modeles un pat karaliskie pārstāvji, kas drīzumā kļūs par laimīgiem vecākiem, ziņo people.com.

 
Foto: PA Wire/PA Images/ Scanpix

Princis Viljams un Keita Midltone

Nevienam vairs nav noslēpums, ka drīzumā Kembridžas hercogu ģimenes locekļu skaits no 4 pieaugs līdz 5. Princis Viljams un Keita Midltone gaida savu trešo atvasi, kurai pasaulē jānāk jau šā gada aprīlī. Karaliskajam pārim jau ir dēls princis Džordžs (4) un meita princese Šarlote (2).

 
Foto: AP/ Scanpix

Aleks un Hilarija Boldvini

Aleks Boldvins gatavojas kļūt par piecu bērnu tēvu. Aktiera un viņa sievas Hilarijas - fitnesa guru ģimenei drīz pievienosies vēl viens ģimenes loceklis. Savā Instagram kontā viņi ievietoja ģimenes bildi ar tekstu: «Mūsu Boldvinīšiem šajā pavasarī pievienosies jauns komandas biedrs.» Pārim ir trīs kopīgi bērni – Karmena Gabriela (4), Rafaels Tomass (2) un Leonardo Endžels Čārlzs (1).

 
Foto: AFP/ Scanpix

Krisija Teigana un Džons Ledžends

Mūziķis Džons Ledžends un modele Krisija Teigana, kuri pagājušā gada septembrī nosvinēja savu laulību ceturto gadadienu, šobrīd ir otrā bērna gaidībās. Pārim jau ir meita Luna Simone Stīvensa (2).

 
Foto: Reuters/Scanpix

Dveins Džonsons un Lorena Hašiana

Filmas «Jumanji» zvaigzne jau atkal kļūs par tēvu, un arī šoreiz tā būs meitiņa! 45 gadus vecais aktieris priecīgās ziņas pavēstīja sociālajos tīklos, pie meitas Jasmīnas bildes pierakstot: «Mūsu Jasmīnai Lia ir kāds svarīgs paziņojums – TĀ IR MEITENE. Lorena un es esam pateicīgi par šo svētību, jo šā gada pavasarī sagaidīsim mūsu otro bērnu.»

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Eva Longorija un Hosē Bastons

Bijusī seriāla «Bīstamās mājsaimnieces» zvaigzne Eva Longorija 42 gadu vecumā ir sava pirmā bērniņa gaidībās. Longorija ir precējusies ar biznesmeni Hosē Bastonu. Kā ziņo avoti, viņu ģimeni papildinās dēls.

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Kirstena Dansta un Džesijs Plemonss

Arī aktrise Kirstena Dansta ar līgavaini aktieri Džesiju Plemonsu gaida ģimenes pieaugumu. Kirstenai šis būs pirmais bērniņš. Pāris sāka satikties laikā, kad kopīgi filmējās seriālā «Fargo».

 
Foto: The Canadian Press/PA Images/ Scanpix

Maikls Bublē un Luisana Lopilato

Kanādiešu dziedātājs Maikls Bublē ar sievu Luisanu Lopilato ir precējušies kopš 2011. gada un audzina divus dēlus – Noa (4) un Eliasu (2). Kaut arī pārim pēdējie 18 mēneši ir bijis smags laiks, jo dēlam Noa tika diagnosticēts vēzis, šobrīd pāris ir trešā bērniņa gaidībās.

 
Foto: AP/ Scanpix

Keita Hadsone un Denijs Fudžikava

Aktrise Keita Hadsone šā gada aprīlī kādā sociālajos tīklos izvietotajā video atklāja, ka viņa ar draugu, grupas «Chief» dalībnieku Deniju Fudžikavu ir sava pirmā kopīgā bērniņa gaidībās, un tā būs meitiņa. Hadsonei jau ir divi dēli – Raiders (14) un Binhams (6). Publiskajā video viņi visi četri kopīgi pārspridzināja lielus balonus, no kuriem izbira rozā konfeti, norādot, ka Keitai gaidāma meitene.

 
Foto: AFP/ Scanpix

Miranda Kera un Evans Špīgels

Austrāliešu modele Miranda Kera ir sava otrā bērniņa gaidībās; pirmā kopīgā ar vīru uzņēmēju Evanu Špīgelu. Miranda jau ir māmiņa 6 gadus vecajam dēlam Flinam, kurš dzimis viņas iepriekšējā laulībā ar aktieri Orlando Blūmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu