Juris Hiršs par sievu: Tā ir tāda aktīva seksuāla tieksme pēc viņas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Sirsnīgus un dzīvesgudrus vārdus aktieris Juris Hiršs veltījis sieviņai Laurai, rādot piemēru, ka nezaudēt cieņu, romantiku un mīlestību iespējams, kopā dzīvojot un esot attiecībās pat vairāku gadu desmitu garumā. «Ilgākā prombūtne vienam no otra mums bija, kad aizbraucu uz 12 dienām uz Čikāgu. Es būtībā sāku pēc viņas ilgoties jau tad, kad iekāpu lidmašīnā uz Varšavu. Pie tam es varu pilnīgi godīgi pateikt, ka tā ir tāda aktīva seksuāla tieksme pēc viņas. Kad es viņu neredzu, man viņu vajag redzēt. Tad, kad viņa ir blakus, man ir miers, man ir labi.»

Par savām attiecībām ar mīļoto, kas ilgst jau vairāk nekā 20 gadus, «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot» aktieris Juris Hiršs saka: «Tā ir mīlestība. Tā ir reta Dieva dāvana, un es esmu bezgalīgi pateicīgs tam tur augšā, kas man viņu ir iedāvinājis un jau 22 gadus ļauj sildīties šai saulītē.»

Vaicāts, vai tā ir Dieva dota veiksme, šādi satikties un atrast savu otro pusīti, Juris atzīst, ka «Dieva dota veiksme ir saprast, kas ir noticis, un nepierast pie tā». Aktieris ir pārliecināts, ka arī attiecībās tik ļoti mēdzam pierast, ka otrs cilvēks ir blakus, un tā vietā, lai novērtētu viņa rūpes, uztveram tās kā pašsaprotamas. Tā, piemēram, Juris mēdz regulāri izrādīt savu pieķeršanos, gan iepriecinot mīļoto ar nelielām dāvaniņām, gan sarūpējot citus pārsteigumus: «Neviens taču mūsu dzīvi netaisīs interesantu, ja mēs paši to nedarīsim. Neviens nenāks un neteiks – Jurka, še tev scenārijs, lai rīt tev būtu interesanta diena! Pats tu viņu taisi!» pārliecināts ir Juris Hiršs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu