Slavenības, kuras nav kautrējušās izrādīt savu kailo grūtnieces vēderiņu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par savu grūtniecību lepojas ikviena sieviete, arī slavenības nav izņēmums. Ir sievietes, kuras savu grūtnieces vēderiņu labprāt slēps līdz pēdējam, bet ir dāmas, kuras nekautrējas to izrādīt. Reizēm viņas pat uzdrīkstas vairāk – publicē savus foto ar atkailinātu puncīti. Lūk, neliels apkopojums ar slavenībām, kuras uzdrīkstas.

 
Foto: serenawilliams/ Instagram

Serēna Viljamsa

Tenisiste Serēna Viljamsa 35 gadu vecumā, esot attiecībās ar miljonāru Aleksu Ohaninu, 2017. gada 1. septembrī pasaulē laida savu pirmdzimto - meitiņu Aleksu Olimpiju.

Must read article. Link in bio

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 
Foto: khloekardashian/ Instagram

Hloja Kardašjana

Realitātes šova zvaigzne un viena no slavenajām māsām Hloja Kardašjana savu pirmdzimto meitu Ttrū pasaulē laida šā gada 12. aprīlī. Meitas tēvs ir basketbolists Tristans Tomsons. Diemžēl, jau Hlojas grūtniecības laikā publiskas kļuva ziņas par Tristana sānsoļiem. Šobrīd vēl nav skaidrs, vai pāris vēl paliks kopā.

Mommy and Daddy ? @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 
Foto: oliviawilde/ Instagram

Olīvija Vailda

Aktrise Olīvija Vailda un aktieris Džeisons Sudeikis ir laimīgi divu bērnu vecāki - dēla Otisa un meitas Deizijas. Par abām savām grūtniecībām plašākai publikai Olīvija paziņoja ar sociālo tīklu starpniecību.

Matching baby bumps. ✌️

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

 

Bejonsē

Mūziķu Bejonsē Noulzas un Jay Z ģimenē nu jau aug trīs bērni. Vecākā meita Blū Aivija un dvīņi, kuri nāca pasaulē pagājušajā vasarā - meitiņa Rumi un dēls Sers Kārters.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Klaudija Šīfere

Vācu supermodele un aktrise Klaudija Šīfere ir trīs bērnu māmiņa, viņa audzina dēlu Kasparu Metjū un meitas Klementīni un Kousimu. Esot gaidībās ar jaunāko meitu, Klaudija pozēja žurnālam «Vouge» 2010. gadā pavisam kaila.

 
Foto: Reuters/ AP/ Scanpix

Džesika Simpsone

Dziedātāja Džesika Simpsone kopīgi ar vīru Ēriku Džonsonu audzina divus bērnus – meitu Maksvelu un dēlu Eisu. Esot gaidībās ar pirmo bērniņu, Džesika 2012. gadā pozēja kaila žurnālam «Elle».

 
Foto: AFP/ Scanpix

Kristīna Agilera

Dziedātājai ir divi bērni – dēls Makss Lairons Bratmans un meita Sammera Reina Rutlera. Esot gaidībās ar pirmo bērniņu, Agilera 2008. gadā pozēja kaila, vien piesedzoties ar ādas jaku, žurnālam «Marie Claire».

 
Foto: annehathaway/ Instagram

Anna Hataveja

2016. gada martā aktrise Anna Hataveja un viņas vīrs Adams Šulmans kļuva par vecākiem pirmdzimtajam – dēlam Džonatanam. Par savu grūtniecību Anna pasaulei paziņoja, ievietojot bildi savā Instagram kontā, kurā viņa redzama pludmalē tērpusies bikini.

 

Naija Rivera

Seriāla «Glee» («Radīti skatuvei») aktrise Naija Rivera kopīgi ar vīru aktieri Raienu Dorsiju audzina dēlu Džoziju. Būdama gaidībās, aktrise gandrīz kaila pozēja izdevumam «Yahoo Style». Atklātus foto nekautrējās ievietot arī savā Instagram kontā.

A serious tan and a serious bump #summeraccessories

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu