Slaveni vīrieši un viņu bērni: foto, kas neatstās vienaldzīgu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Protams, šie slavenie vīrieši arī paši par sevi izskatās labi, bet nekas nepārspēj brīžus, kad redzam viņus sniedzam beznosacījuma mīlestību saviem bērniem. Lai arī cik viņi būtu slaveni un aizņemti, bet meitas un dēli tiek aprūpēti un lutināti. Lūk, daži foto ar patiesi skaistiem tēvu – bērnu mirkļiem.

 
Foto: therock/ Instagram

Dveins Džonsons

Amerikāņu aktieris un cīkstonis Dveins Džonsons (45) jeb «The Rock» nu jau ir trīs meitu tēvs - 16 gadus vecajai Simonai Aleksandrai, kas dzimusi iepriekšējā laulībā ar Deniju Garsiju, divgadīgajai Jasmīnai Liai un šajā mēnesī dzimušajai Tianai Džiai, kuru māmiņa ir Lorena Hašiana.

Savā Instagram kontā aktieris dalījās ar mīlīgu foto, kurā redzami abi ar nesen dzimušo meitiņu.

 
Foto: davidbeckham/ Instagram

Deivids Bekhems

Deivids Bekhems (42) ir bijis ne tikai veiksmīgs futbolists un sava uzvārda zīmola radītājs, bet arī spēj veltīt nedalītu uzmanību saviem četriem bērniem - dēliem Bruklinam (19), Romeo (15) un Krūzam (13), kā arī meitai Hārperai (6).

Vienā no Hārperas dzimšanas dienām Deivids savā Instagram kontā dalījās ar bildi, kurā meita ir pavisam maziņa. Kādam izdevumam Bekhems reiz teica: «Meitas priekšā esmu bezspēcīgs. Protams, mīlu visus savus bērnus vienādi, bet pret puišiem esmu stingrāks nekā pret Hārperu.»

 
Foto: vindiesel/ Instagram

Vins Dīzels

Vinam Dīzelam (50) vajadzēja tikai divus vārdus, lai aprakstītu šo attēlu ar savu jaunāko meitu Paulīni (3): «Visa mīlestība…» Šāds vārds Paulīnei ir dots par godu Dīzela draugam un kolēģim, kurš gāja bojā autokatastrofā – Polam Volkeram. Dīzels kādā šovā teica: «Kad griezu nabassaiti, es domāju par viņu. Es zināju un jutu, ka viņš tur bija. Es jutu, ka šis ir veids, kā saglabāt viņu mūsu atmiņās – kļūstot par daļu no manas ģimenes un pasaules.»

Bez jaunākās meitas Paulīnes Vina Dīzela un Palomas Himenesas ģimenē ir meita Hanija Railija (10) un dēls Vincents (8).

Happy...

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

 

Lenijs Kravics

Nu jau esot pieaugusi, Zoja Kravica savā Instagram kontā publicēja mīļu attēlu sevi un tēvu – dziedātāju Leniju Kravicu (53). Pie attēla Zoja pierakstīja: «Esmu visveiksmīgākā, jo esmu tik ļoti tevis mīlēta. Paldies tēt. Par visu.»

Zoja ir vienīgā Lenija Kravica meita, kas dzimusi attiecībās ar Lisu Bonetu.

 
Foto: privatekanye/ Instagram

Kanje Vests

Iemidzis mazulis un iemidzis tētis. Dziedātājs Kanje Vests (40) guļot apskāvis savu meitiņu Nortu (4). Ievietojot bildi savā Instagram kontā, dziedātājs pierakstījis: «Mans viss…» Vēlāk ar šādu pašu ierakstu sociālajos tīklos attēlu ar Nortu ievietoja arī Kanjes sieva Kima Kardašjana. Pārim bez Nortas ir vēl dēls Seints (2) un meita Čikāga (3 mēneši).

 

Džastins Timberleiks

Dziedātāja Džastina Timberleika (37) un aktrises Džesikas Bīlas dēls Sailass pasaulē nāca pirms trim gadiem. Šķiet, ka Timberleiks tēva lomu izbauda no sirds, sakot: «Tēva būšana ir vistrakākā, vispārsteidzošākā, visbrīnišķīgākā un neticamākā lieta, kas jebkad ar mani ir notikusi.»

 
Foto: chrishemsworth/ Instagram

Kriss Hemsvorts

Aktieris Kriss Hemsvorts (34) un viņa sieva modele Elza Patakija nu jau ir trīs bērnu vecāki. Viņi audzina piecgadīgu dēlu Indiju un dvīņu puikas Tristanu un Sašu (4). Aktieris ir atzinis, ka ir jautri spēlēt tēva lomu. Viņš saka: «Būt par tēvu noteikti ir grūts uzdevums… bet labākais, kādu es jebkad varētu vēlēties. Būt mājās, būt kopā ar ģimeni – par to ir šis stāsts.»

 
Foto: johnlegend/ Instagram

Džons Ledžends

Dziedātājs un dziesmu autors Džons Ledžends (39) noteikti ir brīnišķīgs tēvs savai meitai Lunai (2) un mīlošs vīrs savai sievai Krisijai Teiganai (32). Džons vēlas izbaudīt katru mirkli, esot tēva lomā. «Tev vienkārši ir šis mazais cilvēks, kurš ir tevis un tava partnera mīlas auglis. Un, man šķiet, ir neticami redzēt sevi mūsu bērnā, kurš mums jāaudzina, jāmāca un jābaro. Daru to ar sajūsmu.»

Luna’s on set! #jesuschristsuperstar

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu