Atkal pārkāptas robežas: Bulokas meitai veselības problēmas paparaci dēļ

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/ Scanpix

Amerikāņu aktrise Sandra Buloka (53) ir lepna divu bērnu mamma. Savu pirmo bērnu – dēlu Luisu (8) viņa adoptēja 2010. gadā, kad viņam bija 3 mēneši. Savukārt meitu Lailu (5) Sandra adoptēja 2015. gadā. Šādam solim par labu viņa izlēma tad, kad bija sākusi attiecības ar fotogrāfu Braienu Rendelu un bija droša, ka tās ir stabilas, ziņo hellomagazine.com.

Meitas adopciju Sandra paturēja noslēpumā, tāpēc cilvēki bija pārsteigti, pirmoreiz ieraugot Lailu.

Nesenā intervijā žurnālam «InStyle» Oskara balvu ieguvusī aktrise atzina, ka viņas meita cieš no posttraumatiskā stresa sindroma, kuru izraisījuši cilvēki, kas centušies Lailu nofotografēt. «Mums bija alerģijas lēkme un bija nepieciešams braukt uz slimnīcu. Mums sekoja paparaci, un tā nu visi uzzināja, ka man ir vēl viens bērns,» stāsta Sandra. «Un visi, protams, gribēja fotogrāfijas. Tas bija sirdi plosoši.»

Turpinot Sandra piebilda: «Luiss bija dzirdējis helikopteru vai dronu, tāpēc skrēja pēc māsas un vilka viņu pār mauriņu, lai paslēptu zem batuta. Nabaga Lailai pēc tam bija posttraumatiskā stresa sindroms. Tāpēc piekritām oficiālām fotogrāfijām, un tas atmaksājās. Viss ir mācīšanās caur pieredzi.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu