Lepnas un laimīgas: slavenības, kuras šogad kļuvušas par māmiņām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Cilvēks, kas spēj visu, redz visu, jūt visu un dara visu – bērna acīm tā ir mamma. Un nekādi nevaram noliegt, ka katram sava ir labākā. Tieši tāpēc pelnīta ir diena par godu māmiņām. Neaizmirsīsim, lutināsim un mīlēsim viņas! Instyle.com piedāvā apskatīt, kuras pasaules slavenības šogad ir tikušas pie laimes būt par mammu.

 
Foto: AP/ Scanpix

Aktrise Kirstena Dansta

Aktrise Kirstena Dansta (35) un viņas līgavainis Džesijs Plemonss (30) nesen kļuvuši par sava pirmā bērniņa vecākiem. Šā gada 3. maijā pasaulē nāca viņu dēls Enniss Hovards Plemonss.

Pāris sāka satikties laikā, kad kopīgi filmējās seriālā «Fargo».

Dansta par savu grūtniecību paziņoja janvārī, pozējot modes zīmolam «Rodarte».

 
Foto: SAD/MPI/Capital Pictures/ Scanpix

«American Idol» uzvarētāja Džordina Spārksa

Šova «American Idol» sestās sezonas uzvarētāja Džordina Spārksa (28) un viņas vīrs, modelis un fitnesa treneris Jesaja Tomass (28) šā gada 2. maijā kļuvuši par puisīša vecākiem. Lai arī bērniņam piedzimstot ap kaklu bija apvijusies nabas saite, ārsti izdarīja visu iespējamo, pirms vēl jebkādas problēmas bija radušās.

Vecāki puisītim deva vārdu Dana Isaija Tomass Juniors.

 
Foto: Sipa USA/ Scanpix

Dveina Džonsona sieva Lorena Hašiana

Aktieris Dveins Džonsons (45) un viņa sieva Lorena Hašiana (33) šā gada aprīlī kļuva par meitas Tianas Džias Džonsones vecākiem.

Dveins un Lorena kopā ir kopš 2007. gada. Šī ir pāra otrā kopīgā atvase. Bez Tianas viņi audzina divgadīgo Jasmīnu Liu.

Dveins Džonsons ir arī tēvs 16 gadus vecajai Simonai Aleksandrai, kura dzimusi iepriekšējā laulībā ar Deniju Garsiju.

 
Foto: Scanpix

Kembridžas hercogiene Keita Midltone

Šī māmiņa šogad, visticamāk, bijusi viena no apspriestākajām – Keita Midltone (36). 23. aprīlī pasaulē nāca viņas un prinča Viljama (35) trešais bērns – princis Luiss Artūrs Čārlzs. Viņš būs piektais rindā uz Lielbritānijas troni.

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene Keita ir vecāki princim Džordžam (4) un princesei Šarlotei (3).

 
Foto: AFP/ LETA

Realitātes šova zvaigzne Hloja Kardašjana

Realitātes šova «Keeping Up with the Kardashians» zvaigzne un viena no slavenajām māsām Kardašjanām – Hloja (33) šā gada 12. aprīlī pasaulē laida savu pirmdzimto meitiņu Trū. Bērna tēvs ir NBA kluba Klīvlendas «Cavaliers» spēlētājs Tristans Tomsons (27).

Priecīgās ziņas par meitas piedzimšanu tika publiskotas vien dažas dienas pēc tam, kad atklātībā nāca ziņas par Tristana neuzticību Hlojai.

 
Foto: AP/ Scanpix

Britnijas Spīrsas māsa Džeimija Linna Spīrsa

Aktrise un dziedātāja Džeimija Linna Spīrsa (27) 11. aprīlī pasaulē laida savu otro bērnu – meitu Aiviju Džoanu. Otro vārdu savai meitai viņa devusi par godu tantei, kura mirusi pirms 10 gadiem no vēža. Šis ir Džeimijas pirmais kopīgais bērns ar vīru Džeimiju Vatsonu.

Spīrsai ir arī 9 gadus veca meita Medija Briana Aldridža.

 
Foto: REUTERS/ Scanpix

Realitātes šova zvaigzne Kailija Dženere

Realitāte šova «Keeping Up with the Kardashians» zvaigzne un Kimas Kardašjanas jaunākā māsa Kailija Dženere (20) 1. februārī pasaulē laida savu pirmo bērnu – meitu Stormi. Dženeres bērna tēvs ir reperis Treviss Skots. Pāri romantiskas attiecības vieno kopš pērnā gada aprīļa.

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Aktrise Reičela Makadamsa

Šā gada aprīlī amerikāņu aktrise Reičela Makadamsa (39) kļuvusi par māmiņu pirmdzimtajam. Tiek vēstīts, ka «Piezīmju grāmatiņas» aktrise laidusi pasaulē dēlu. Bērniņa tēvs ir Makadamsas mīļotais vīrietis, scenārists Džeimijs Lindens (37).

Ziņa par Reičelas grūtniecību izskanēja februāra beigās. Pati Makadamsa vienmēr bijusi ļoti noslēgta un par privāto dzīvi izvairās runāt. Arī šoreiz publiska paziņojuma par bērna nākšanu pasaulē vēl nav bijis.

 
Foto: Reuters/ Scanpix

Realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana

Arī Kima Kardašjana (37) ir realitātes šova «Keeping Up with the Kardashians» viena no zvaigznēm, bet šķiet, ka spožākā. Šā gada 15. janvārī pasaulē nāca viņas un vīra repera Kanjes Vesta trešais bērns – meita Čikāga. Bērnu gan iznēsāja pāra nolīgta surogātmāte.

Pārim bez Čikāgas ir vēl divi bērni – meita Norta (4) un dēls Seints (2).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu