Slavenākā šībrīža līgava – Megana Mārkla. Kas ir viņas ģimene?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/ REUTERS/ SIPA/ Scanpix

Nepārprotami slavenākā šābrīža līgava ir bijusī aktrise Megana Mārkla. Uzmanību sev viņa pievērsusi nekā citādi, kā vien saderinoties ar vienu no pasaules iekārojamākajiem vecpuišiem – princi Hariju. Dzimusi un augusi Losandželosā, šobrīd pārcēlusies uz dzīvi pie sava līgavaiņa Anglijā, Megana savu privāto dzīvi ir centusies neafišēt, ziņo harpersbazaar.com. Tomēr, ieprecoties šādā ģimenē, daudz ko neizdosies noslēpt. Lūk, Meganas Mārklas tuvākie ģimenes locekļi!

 
Foto: AP/ Scanpix

Meganas mamma Dorija Reglenda

Dorija Reglenda ir jogas instruktore un sociālā darbiniece. Kopīgi ar Meganas tēvu viņa meitu audzināja līdz sešu gadu vecumam, tad izšķīrās. Pēc tam Megana dzīvoja pie mammas.

Dorija šogad tika manīta Toronto «Invictus Games» (prinča Harija izveidots pasākums ievainotiem bruņoto spēku personāla pārstāvjiem), pavadot meitu un princi Hariju. Saskaņā ar «Us Weekly» teikto, tieši šajā tikšanās reizē Harijs Dorijai lūdza atļauju bildināt Meganu. Pāra pirmajā kopīgajā intervijā Harijs Meganas mammu nosauca par apbrīnojamu.

Reglenda pavadīs savu meitu braucienā uz karaliskajām kāzām Vindzoras pilī.

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Meganas tēvs Tomass Mārkls

Meganas tēvam ir bijusi liela loma meitas karjeras izvēlē. Tomass Mārkls strādāja par apgaismes sistēmu vadītāju dažādos šovos, tostarp situāciju komēdijā «Precējies… Ir bērni». Viņš ieguva «Daytime Emmy» balvu par izcilu sniegumu gaismošanas darbu vadīšanā.

Kādā intervijā 2013. gadā Mārkla par tēvu teica: «10 gadu garumā katru dienu pēc skolas es biju «Precējies… Ir bērni» filmēšanas laukumā, kas ir patiešām smieklīga un aplama vieta, kur uzaugt mazai meitenei katoļu skolas uniformā. Tēvs bieži teica – Mega, kāpēc lai tu nedotos uz citu telpu? Šeit ir mazliet par krāsainu vienpadsmitgadīgas meitenes acīm.»

Lai arī sākotnēji Tomass Mārkls apstiprināja, ka vedīs savu meitu pie altāra, neparedzētas veselības problēmas viņu no tā diemžēl ir atturējušas.

 
Foto: Samantha Markle/ Facebook

Meganas pusmāsa Samanta Grānta

Atsaucoties uz kanālu «E!», Grānta nesen nomainījusi savu uzvārdu uz Mārkla, lai būtu tuvāka savai pusmāsai (viņām ir viens tēvs). Tomēr avots arī ziņo, ka Samanta neuztur nekādas attiecības ar Meganu. Tā kā viņām ir 17 gadu starpība, tad māsas nekad nav augušas vienā mājā.

Neraugoties uz to, ka abas sievietes ir atsvešinājušās jau kopš 2008. gada, Samanta regulāri publicē ziņas sociālajos tīklos par savu pusmāsu. Atsaucoties uz laikrakstu «The Sun», Samanta raksta arī grāmatu ar nosaukumu «The Diary of Princess Pushy’s Sister» par viņas drīzumā topošo karalisko māsu.

Samanta sirgst ar izkaisīto sklerozi.

 
Foto: Tom Markle/ Facebook

Meganas pusbrālis Tomass Mārkls Juniors

51 gadu vecais pusbrālis, kurš šobrīd dzīvo Oregonas štatā, nesen izteica neapmierinātību ar Harija un Meganas attiecībām, nosūtot princim ar roku rakstītu vēstuli, kurā viņu gaidāmās kāzas nodēvēja par «lielāko kļūdu karalisko kāzu vēsturē.»

Tiek ziņots, ka pēdējoreiz Tomass Juniors un Megana satika viens otru vecmāmiņas bērēs 2011. gadā.

Viņa bijusī sieva Treisija un viņu dēls Tailers piedalījās raidījuma «British news» tiešraidē, atklājot, ka viņi nav saņēmuši ielūgumu uz kāzām. Tailers teica, ka pēdējoreiz ar Meganu viņš ir runājis pirms trim gadiem. Par spīti trūkstošajam ielūgumam, Meganas radinieki viņu atbalstīja, sakot: «Šī ir pasakas īstenošanās tik daudziem cilvēkiem.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu