Ne viss ir mūžīgs jeb 11 īsākās slavenību laulības

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/ Virginia Farneti/ Sipa USA/ AP/ Scanpix

Runājot par kāzām, visticamāk, būsiet dzirdējuši frāzi «līdz nāve mūs šķirs». Diemžēl ne visi tiek tik tālu, it sevišķi slavenības. Savas vētrainās un piepildītās dzīves dēļ daļai pāru laulībā izdodas pavadīt vien dažus mēnešus, atsevišķām zvaigznēm – vien dažas stundas. Popsugar.com apkopoja daļu no tām slavenībām, kuru laulība bijusi īpaši īsa.

 
Foto: sdp/ AP/ Scanpix

Drū Berimora un Toms Grīns: 9 mēneši

Nav daudz informācijas par Drū Berimoras un Toma Grīna attiecībām un nesaskaņām, vien tas, ka salaulājās viņi 2001. gadā, bet kā šķiršanās iemesls tika minēts «nesamierināmas nesaskaņas».

Šķiroties abi publicēja paziņojumu, Drū teica: «Jā, tā ir taisnība, esam izlēmuši šķirties. Es Tomu ļoti mīlu. Viņš vienmēr ir bijis lielisks draugs, un tas nekad nemainīsies.» Tikmēr Toms sacīja: «Drū ir brīnišķīga sieviete, es viņu ļoti mīlu. Es vēlos, kaut mūsu laulība būtu izdevusies. Es vēlu viņai daudz laimes.»

 
Foto: Stargaze Media Photos/ Sipa US/ Scanpix

Bredlijs Kūpers un Dženifera Espozito: 4 mēneši

Aktieris Bredlijs Kūpers ar aktrisi Dženiferu Espozito salaulājās 2006. gadā. Šķiršanās sekoja diezgan ātri – jau pēc 4 mēnešiem. Hovarda Sterna šovā Bredlijs, lai arī izteica savu viedokli par šo neveiksmīgo laulību, tomēr samērā neskaidri: «Tas bija vienkārši kaut kas, kas notika. Labā lieta ir tā, ka mēs abi to sapratām… Reizēm tu vienkārši to saproti. Tas nebija pareizi. Tas ir interesanti… Lietas notiek!»

 
Foto: MAVRIXONLINE.COM/ IPA/MEGA/ Scanpix

Kolins Farels un Amēlija Vornere: 4 mēneši

Īru aktieris Kolins Farels 2001. gadā salaulājās ar aktrisi un dziedātāju Amēliju Vorneri. Pēc neilgās laulības Kolins teica: «Par ātru, par jaunu…» Savukārt daudzus gadus vēlāk Amēlija kādam izdevumam minēja, ka laulība neesot bijusi īsti likumīga: «Mēs patiesībā nemaz neapprecējāmies. Domāju, ka esam bijuši pārāk pieklājīgi, lai to noliegtu. Mūsu laulību ceremonija notika Taiti pludmalē, tas nekādā ziņā nebija likumīgi. Un mēs to zinājām.»

 
Foto: AFP/ Scanpix

Renē Zelvēgere un Kenijs Česnijs: 4 mēneši

Amerikāņu aktrise Renē Zelvēgere ar dziedātāju un dziesmu autoru Keniju Česniju salaulājās 2005. gadā. Saskaņā ar ziņojumiem, kā šķiršanās iemeslu Renē ir minējusi «krāpšanos». Pāra kopīgais paziņojums visu padarīja vēl neskaidrāku: «Vienīgais iemesls laulības anulēšanai ir katra dažādā laulības mērķu izpratne sākumā. Renē un Kenijs novērtē un ciena viens otru un ir apbēdināti, ka viņu dažādie mērķi ir kavējuši veiksmīgas laulības izdošanos.»

 
Foto: TURKPIX/ Scanpix

Kid Roks un Pamela Andersone: 4 mēneši

Lai arī pirmoreiz aktrisei un modelei Pamelai Andersonei attiecības ar mūziķi Kid Roku neizdevās, otrajā «piegājienā» tās vainagojās ar laulībām, diemžēl ne ilgām. Pāris izšķīrās drīz pēc 2006. gada Pateicības dienas. Pamelas pārstāvis komentēja: «Tā nebija laimīga Pateicības diena.» Andersone savā blogā rakstīja: «Jā, tā ir taisnība. Diemžēl neiespējami.»

 
Foto: AFP/ Reuters/ Scanpix

Nikolass Keidžs un Liza Marija Preslija: 3 mēneši

Aktieris Nikolass Keidžs un dziedātāja, dziesmu autore Liza Marija Preslija salaulājās 2002. gadā. Diemžēl Keidžs laulības šķiršanu pieteica jau pēc trim mēnešiem. Liza par notiekošo teica: «Esmu noskumusi par to. Bet mums nevajadzēja būt laulātiem.» Savukārt Nikolass Keidžs paziņoja: «Es nekomentēju mūsu laulību un nekomentēšu arī šķiršanos.»

Ironiski, ka šķiršanās process bija daudz ilgāks nekā pati laulāto kopdzīve, laulība tika šķirta 2004. gadā.

 
Foto: AP/ Scanpix

Kima Kardašjana un Kriss Hamfrīss: 72 dienas

Realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana un basketbolists Kriss Hamfrīss salaulājās 2011. gadā. Bet jau pēc 72 dienām Kima iesniedza laulības šķiršanas prasību. Kā iemesls tika minētas «nesamierināmas atšķirības», taču nešķita, ka tas ir abpusēji. Kriss publiskā paziņojumā teica: «Es mīlu savu sievu un esmu sagrauts, uzzinot, ka viņa iesniegusi šķiršanās prasību. Esmu gatavs darīt visu iespējamo, lai viss izdotos.» Savukārt Kima savā blogā rakstīja: «Es sajutos tā, it kā būtu amerikāņu kalniņos un nevaru no tiem izkāpt, kaut gan šobrīd apzinos, ka vajadzēja.»

 
Foto: AFP/ Sipa USA/ Scanpix

Mario Lopess un Ali Landrija: 2 nedēļas

Aktieris Mario Lopess 2004. gadā salaulājās ar aktrisi un modeli Ali Landriju. Laulība ilga vien 2 nedēļas, jo Mario atzina, ka krāpis sievu tikai dažas dienas pēc kāzām. Notikušo viņš komentēja: «Tās bija pavasara brīvdienas… Visi izklaidējās. Tā bija situācija, kurā es nebiju pietiekami vīrišķīgs un nobriedis.»

 
Foto: REUTERS/ Scanpix

Edijs Mērfijs un Treisija Edmondsa: 2 nedēļas

Aktieris Edijs Mērfijs 2008. gada 1. janvārī privātā ceremonijā Bora Bora salā salaulājās ar filmu producenti Treisiju Edmondsu. Taču, izrādās, šis ir vēl viens pāris, kurš nav precējies atbilstoši likumam. Viņu kopīgajā paziņojumā bija teikts: «Pēc vairākām diskusijām un apdomāšanās mēs kopīgi izlēmām, ka atteiksimies no likumīgas kāzu ceremonijas. Lai definētu mūsu attiecības, tas nav nepieciešams. Neskatoties uz to, ka nesenā mūsu apvienošanās Bora Bora bija mūsu dziļās mīlestības, draudzības un cieņas vienam pret otru izrādīšana, esam nolēmuši palikt tikai draugi.»

 
Foto: REUTERS/ TASS/ Scanpix

Karmena Elektra un Deniss Rodmens: 9 dienas

Modele un aktrise Karmena Elektra 1998. gadā Lasvegasā pēc nakts uzdzīves salaulājās ar basketbolistu Denisu Rodmenu. Jau pēc deviņām dienām Rodmens iesniedza prasību par laulības šķiršanu. Deniss sacīja, ka viņš neesot bijis pie pilna prāta, kad devis šo solījumu. Savukārt Elektra par notikušo teica: «Ir viegli ļauties mirklim. Tev šķiet, ka tas ir romantiski, bet tad saproti – ak dievs, mēs to izdarījām Lasvegasā? Tas ir līdzīgi kā saņemt siera burgeru ātrās ēdināšanas ēstuvē.»

 
Foto: AP/ Scanpix

Britnija Spīrsa un Džeisons Aleksandrs: 55 stundas

Dziedātāja Britnija Spīrsa ir vēl viena zvaigzne, kura 2004. gadā ļāvās neplānotām laulībām Lasvegasā ar savu bērnības draugu Džeisonu Aleksandru. Diemžēl laulības ilga vien dažus desmitus stundu. Prasībā par laulības šķiršanu bija teikts: «Prasītājai Spīrsai nebija izpratnes par viņas rīcību tiktāl, lai būtu spējīga pieņemt šo laulību.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu