Kas tik nav jādara slavenu vecāku bērnu auklītēm!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/ Starmax/ AFF/PA Images/ EMPICS Entertainment/ Scanpix

Protams, ir grūti būt slavenam, visu iemīļotam, fanu un preses uzmanības lokā, vienlaikus būt karjeras virsotnē un paspēt audzināt bērnus. Liela daļa zvaigžņu ar to īsti netiek galā, bet tam noder viņu sapelnītā bagātība, lai varētu nolīgt auklītes saviem bērniem, turklāt izvirzot viņām īpašas prasības, kas ne vienmēr šķiet adekvātas, ziņo thetalko.com.

 
Foto: REUTERS/ Scanpix

Tas ir pilnīgs haoss - strādāt par aukli pie Andželīnas Džolijas

Pirms Andželīna sāka attiecības ar Bredu Pitu, viņa bija vientuļā māte adoptētajam dēlam Medoksam. Jau kopā ar Pitu viņa nolēma, ka ir gatavi iespaidīgam pulciņam bērnu, ja precīzāk, tad sešiem saviem un adoptētajiem kopā. Bet, ja esi tik bagāts kā viņi, tad tas nav nemaz tik slikti kā izklausās. Vismaz viņiem… bet citādi ir, ja runa ir par auklītēm, kuras patiesībā audzina šos bērnus. Andželīna pieturas pie audzināšanas varianta – neteikt bērniem «nē», kas nozīmē, ka lielākā daļa no viņiem naktīs neiet gulēt. Bet ne jau mamma ir tā, kura pavada naktis ar bērniem, tās ir auklītes, kuras augām naktīm paliek nomodā un dara visu, ko vien bērni vēlas.

 
Foto: kimkardashian/ Instagram

Kimas un Kanjes Vesta bērnu auklītēm ir ļoti stingri noteikumi – labāk viņus nepamodināt!

Jūs pat nevarat iedomāties, cik liela spriedze ir strādāt Kardašjanu labā. Ir patiešām svarīgi, lai Kima un Kanje netiktu pamodināti bērnu dēļ. Bet tas savukārt ir auklītes uzdevums – pārliecināties, lai bērnu raudas nepamodina vecākus, kā arī tās nedrīkst traucēt laikā, kad Vests atrodas savā mājas ierakstu studijā.

 
Foto: AP/ Scanpix

Džūlija Robertsa vēlas, lai auklīte nēsā parūku, kad viņas nav pilsētā

Džūlija paņēma pauzi savā aizņemtajā un veiksmīgajā karjerā, lai būtu «pilna laika» māte saviem bērniem, kas vērtējams ļoti atzinīgi. Viņai ir pietiekami daudz līdzekļu, lai bez raizēm dzīvotu kā mājsaimniece. Diemžēl viņa vēl aizvien ir slavenība, un tas uzliek savus pienākumus. Šādos gadījumos nākas paļauties uz auklītēm. Un, kad Robertsa dodas ārpus savas pilsētas, ko viņa lūdz savu bērnu auklītēm?

Kad bērni bija mazāki, viņa lūdza, lai auklītes nēsā parūkas, kas līdzinājās pašas matiem. Šādi viņa cerēja, ka bērni nejutīs mammas prombūtni un domās, ka viņa turpat vien mājās ir.

Interesanta teorija, bet diez vai tas nostrādāja tik labi kā iecerēts.

 
Foto: REUTERS/ Scanpix

Ja esi Halles Berijas bērnu auklīte, pat nedomā būt maiga pret viņiem!

Halle Berija ir sava veida mīkla. Ir grūti viņu «nolasīt» un saprast, kāda patiesībā ir šī aktrise, pat balstoties uz viņas sniegtajām intervijām. Halle ir viena no noslēgtākajām slavenībām, kaut arī par viņas pēdējām divām ne tik gludajām attiecībām tika runāts ļoti publiski.

Diezgan skumji, bet, ja esi viņas bērnu auklīte, tev nav ļauts viņus noskūpstīt un samīļot.

Tomēr ikvienam, kurš rūpējas bērniem, vajadzētu būt iespējai izrādīt bērniem savu pieķeršanos un sirsnīgumu. Turklāt auklītes ir vieni no svarīgākajiem cilvēkiem bērnu dzīvē, it sevišķi tad, ja mammas nav blakus un gribas, lai kāds samīļo.

 
Foto: REUTERS/ Scanpix

Nevienu nepārsteidzot, Meraija Kerija pieprasa uzslavas pat no bērniem

Tas ir dīvaini… Bet ne visai pārsteidzoši, pazīstot Meraiju Keriju. Meraija ir viena no talantīgākajām mūsu paaudzes dziedātājām, un viņa ir pratusi izmantot savu balsi, lai nodrošinātu sev un savai ģimenei greznu dzīvi. Dziedātājai patīk labas un smalkas lietas, viņa jūtas tās pelnījusi. Un kopā ar vēlmi iegūt labākās materiālās lietas, ko dzīve spēj piedāvāt, viņa vēlas arī uzslavas no tiem, kas ikdienā ir ar viņu. Meraija ne tikai saviem bērniem, bet arī visam apkalpojošam personālam, it īpaši auklītēm, liek teikt, ka viņa ir talantīga un skaista.

 
Foto: AFP/ Scanpix

Tev ir jābūt noteiktam izskatam, lai kļūtu par Džesikas Simpsones bērnu auklīti

Tu neizskatīsies labāk kā viņa, tas nu ir skaidrs! Šķiet, ka Džesika Simpsone ir ļoti noraizējusies par pastāvīgiem gadījumiem, kad auklītes visā Holivudā «noceļ» sievām vīrus. Bens Afleks un Džūda Lovs ir krāpuši mīļotās ar savu bērnu auklītēm, kaut arī neviena no viņām nebija izteikti skaistāka par vīriešu tā brīža partnerēm.

Tomēr Džesika nodrošinās, lai auklītes jebkurā gadījumā neizskatītos labāk kā viņa. Diez cik tas ir saprātīgi, jo, ja tavs vīrs būs gatavs krāpt, tad tas notiks neatkarīgi no auklītes izskata.

 
Foto: AP/ Scanpix

Šarlīze Terona strādājot neļaus auklītēm runāt vai skatīties uz viņu

Šarlīze Terona varētu būt viena no talantīgākajām un skaistākajām aktrisēm Holivudā, bet viņa noteikti nav nekāds eņģelis. Vienmēr ir bijušas runas par aktrises nejauko attieksmi pret saviem palīgiem. Un, kur ir tik daudz dūmu, noteikti ir arī uguns.

Šarlīzei nepatīk, ja viņa tiek traucēta brīdī, kad strādā, tāpēc mājas darbiniekiem, tostarp auklītēm, nevajadzētu uz viņu skatīties un runāt ar viņu.

Šādā situācijā gan grūti saprast, kā tad īsti auklītes ar Teronu komunicē, jo noteikti bieži ir jautājumi, saistīti ar bērniem, kas būtu jāapspriež.

Šīs baumas noteikti sasaucas ar aktrises Tias Mouri stāstīto – viņa satikusi Šarlīzi trenažieru zālē, bet, kad mēģinājusi sākt sarunu, Terona izbolījusi acis un vienkārši aizgājusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu