Kā Keita un Viljams nodrošina bērniem pēc iespējas normālāku dzīvi?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/ Scanpix

Kembridžas hercogu pāris izmanto mūsdienīgu pieeju savu trīs bērnu audzināšanā. Par spīti tam, ka viņi ir karaliskās ģimenes pārstāvji un ikdienā viņiem ir veicami svarīgi karaliskie pienākumi, Keita un Viljams dara visu iespējamo, lai viņu bērni – princis Džordžs, princese Šarlote un princis Luiss - dzīvotu tik ikdienišķi, cik iespējams, ziņo ok.co.uk.

Nesen Kembridžas hercogiene kopā ar Džordžu un Šarloti apmeklēja Houtonas zirgu parādi, kur visi kopīgi atpūtās un nesteidzīgi baudīja saldējumu.

Apstiprinot to, ka viņi ir tikpat taupīga ģimene kā jebkura cita, bērniem kājās bija apavi no cenu ziņā lielai daļai pieejama zīmola.

Kad runa ir par Ketrīnas un Viljama kopīgi pavadīto laiku ar bērniem, viņi necenšas to ierobežot. Jau iepriekš topošais karalis ir atzinis, ka arī viņi kā normāli cilvēki labprāt iegādājas maltīti līdzņemšanai un ik pa reizei pavada naktis, skatoties TV.

Kaut arī viņiem ir pieejama profesionālu šefpavāru komanda, Keita acīmredzot dod priekšroku tam, kā viņa pati tika audzināta, un iesaista bērnus gatavošanā, kad vien iespējams. Šā gada martā, piedaloties Lielajās Sadraudzības pusdienās, Keita teica: «Mēs kopīgi ar Šarloti un Džordžu gatavojām picas mīklu. Viņiem tas ļoti patika, jo varēja smērēt rokas uz nebēdu.»

Lai gan vecāka gadagājuma karalisko pārstāvju ģimenēs vienmēr ir bijusi auklīšu komanda, kas palīdzējusi ar bērnu pieskatīšanu un audzināšanu, Keita un Viljams vēlējās būt tik praktiski, cik iespējams. Viņiem ir tikai viena auklīte – Marija Borallo, kura kopā ar ģimeni ir kopš 2014. gada (kopš Džordža 8 mēnešu vecuma). Viņa dzīvo atsevišķā mājoklī Kensingtonas pilī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu