Megana Mārkla un princis Harijs paziņo, ka bērnus vēlas «nekavējoties»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/ Scanpix

Nav noslēpums, ka Megana Mārkla un princis Harijs plāno papildināt savu ģimeni. Pat pirms karaliskajām kāzām pagājušajā mēnesī viņi atklāti runāja par saviem plāniem kļūt par vecākiem. Bet pēc salaulāšanās Vindzoras pilī Saseksas hercoga un hercogienes vēlme tikt pie bērniem ir tikai augusi, ziņo harpersbazaar.com.

Kāds pārim tuvu stāvošs avots teica, ka tagad viņiem «bērni ir prioritāte». Megana un Harijs «vēlas kuplināt savu ģimeni nekavējoties, un, tiklīdz varēs, viņa pie tā sāks strādāt».

Pārim tuvu stāvošais avots arī piebilda, ka hercogs un hercogiene «abi nevar vien sagaidīt, kad viņu ģimenē ienāks bērni», taču nebūs pārsteigums, ja viņi tomēr nedaudz nogaidīs, jo pēc karaliskajām kāzām viņu dzīve ir kļuvusi mazliet «traka».

«Harijs un Megana nekur nesteigsies. Viņiem šobrīd ir daudz darāmā. Bet viņi abi uzskata – kad jutīs īsto brīdi, tad nekavēsies ne mirkli. Viņi būs brīnišķīgi vecāki.»

Prinča Harija un Meganas Mārklas oficiālais kāzu foto, Svētā Džordža kapela, Vindzora
Prinča Harija un Meganas Mārklas oficiālais kāzu foto, Svētā Džordža kapela, Vindzora Foto: MEGA/ Scanpix

Arī Meganas mamma Dorija Reglenda nepacietīgi gaida mazbērnu. Kāds avots pavēstīja: «Dorija plāno kļūt par vecmāmiņu nākamgad ap šo laiku. Viņa ir ļoti sajūsmināta par faktu, ka Megana kļūs par māti.»

Pāris jau kādā intervijā pagājušā gada novembrī uzsvēra, ka vēlas bērnus. Uz jautājumu, vai viņi vēlas bērnus, Harijs atbildēja: «Protams. Cerams, ka jau tuvākajā nākotnē mēs sāksim ģimenes dzīvi.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu