Bejonsē un Jay-Z koncerta laikā dalās ar intīmiem ģimenes brīžiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ Scanpix

Slavenais mūziķu pāris Bejonsē un Jay-Z sākuši pārsteidzošu ilgi gaidītā koncerta «On the Run II» tūri. Šova laikā Apvienotajā Karalistē Kārdifā superzvaigznes dalījās ar ļoti personīgiem ģimenes brīžiem, ziņo harpersbazaar.com.

Kamēr duets izpildīja dziesmas «Perfect» un «Forever Young», fonā tika rādīts video ar Bejonsē pēdējās grūtniecības laikā, mīļi kadri ar Jay-Z un vecāko meitu Blū Aiviju, kā arī nepilnu gadu vecajiem dvīņiem – meitu Rumi un dēlu Seru Kārteru.

My babies❤️❤️❤️

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Vēl kādā video fragmentā pāris bija ģērbušies baltā un ģimenes locekļu ieskauti. Faniem par šo ir sava versija – iespējams, mūziķi atjaunojuši savu laulības zvērestu; šā gada 4. aprīlī apritēja 10 gadi, kopš viņi viens otram teica jāvārdu.

Fani neslēpj, ka ikviens šāds brīdis, kad viņu elki dalās ar privātās dzīves mirkļiem, viņiem liek justies kaut nedaudz, bet tuvākiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu