Slavenību vīri, tēvi un mīļotie, kuri saņēmuši uzslavas un atzīšanos mīlestībā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tēva diena visā pasaulē tiek svinēta, lai godinātu tēva lomu ģimenē un sabiedrībā. Atzīmēšanas datumi pasaulē gan atšķiras, bet tas nemazina prieku, mīlestības apliecinājumu un laba vēlējumu skaitu. Pagājušajā nedēļas nogalē šī īpašā diena tika svinēta ASV, un netrūka slavenību ziņu sociālajos tīklos, kas sveica savus mīļos tēvus un vīrus, ziņo harpersbazaar.com.

 
Foto: kimkardashian/ Instagram

Kima Kardašjana

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana savam vīram Kanjem Vestam veltīja pateicības vārdus par to, ka viņš ir tik labs tēvs bērniem. Kā arī sveica mīļoto Tēva dienā.

 
Foto: chrissyteigen/ Instagram

Krisija Teigana

Modele un TV zvaigzne Krisija Teigana savu vīru mūziķi Džonu Ledžendu nodēvēja par savu labāko draugu un partneri, par mīlošāko, gudrāko, augstsirdīgāko un laipnāko cilvēku pasaulē. Krisija arī pateicās mīļotajam par brīnišķīgo kopdzīvi un dāvātajiem bērniem.

 
Foto: brooklynbeckham/ Instagram

Bruklins Bekhems

Slavenā pāra – bijušā futbolista Deivida Bekhema un grupas «Spice Girls» bijušās dalībnieces un modes dizaineres Viktorijas Bekhemas vecākais dēls savā apsveikumā bija lakonisks: «Priecīgu Tēva dienu labākajam tētim pasaulē. Mīlu tevi ļoti.»

Happy Father’s Day to the best dad in the world. Love you so much ❤️ @davidbeckham

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

 
Foto: cindycrawford/ Instagram

Sindija Krauforde

Amerikāņu modele un aktrise Sindija Krauforde pateicās savam vīram uzņēmējam Randem Gerberam par to, ka viņš ir labākais tēvs, kāds vien var būt viņu diviem bērniem, piebilstot: «Mēs visi tevi mīlam!»

 
Foto: gwynethpaltrow/ Instagram

Gvineta Paltrova

Aktrise Gvineta Paltrova Tēva dienā apsveica ne tikai savu līgavaini Bredu Falčuku, bet arī bijušo vīru – grupas «Coldplay» solistu Krisu Mārtinu, savā Instagram kontā ievietojot mīļu foto ar bērniem Eplu un Mozu, kurus cieši apskāvis tētis.

Happy Father’s Day cajm, you are a ray of sunshine ☀️.

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 
Foto: gisele/ Instagram

Žizele Bundhena

Supermodele Žizele Bundhena savam mīļotajam - trīs bērnu tēvam futbolistam Tomam Breidijam savā Instagram kontā veltīja īsu, bet izteiksmīgu apsveikumu Tēva dienā: «Priecīgu Tēva dienu vismīlošākajam tētim pasaulē. Mēs tevi mīlam!»

Žizelei un Breidijam ir divi kopīgi bērni – Vivjena un Bendžamins.

 
Foto: justinbieber/ Instagram

Džastins Bībers

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers savos vārdos tēvam bija pavisam atklāts: «Tēt, es mīlu tevi vairāk, nekā var izteikt.. Tavā labā es darītu pilnīgi jebko. Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu tevi apskaut un sabučot. Priecīgu Tēva dienu.»

 
Foto: michelleobama/ Instagram

Mišela Obama

Bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas sieva Mišela Obama savā Instagram kontā ievietoja sirsnīgu veltījumu savam nu jau aizsaulē esošajam tēvam Freizeram Robinsonam, sakot, ka viņš iemācījis meitai smagi strādāt, bieži smieties un turēt doto vārdu. Un šīs pašas vērtības Baraks Obama audzina arī viņu meitās.

 
Foto: reesewitherspoon/ Instagram

Rīza Viterspūna

Amerikāņu aktrise Rīza Viterspūna vēlējumā savam vīram Džimam Totam gari neizplūda, nosaucot viņu par lieliskāko tēvu, kurš vienmēr sniedz apskāvienus un dažus padomus golfa spēlē, kā arī ir labs sarunu biedrs sirsnīgās sarunās. Protams, Rīza arī piebilda: «D. T., mēs tevi mīlam!»

 
Foto: victoriabeckham/ Instagram

Viktorija Bekhema

Bijušo futbola zvaigzni Tēva dienā sveica ne tikai dēls Bruklins, bet arī mīļotā sieva Viktorija Bekhema. Ar nelielu humora devu Viktorija pie bildes, kurā redzams Deivids ar dēliem Krūzu, Romeo un meitu Hārperu, pierakstīja: «Man šķiet, viņi mīl viņu. Patiesi labākais tētis.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu