Ko Meganas tēvs lika apsolīt princim Harijam, pirms deva svētību viņu laulībai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ MEGA/ Scanpix

Saseksas hercogienes tēvs Tomass Mārkls ir atklājis, kādu solījumu viņš ir licis dot princim Harijam, kad tas lūdzis viņa meitas roku, ziņo news.sky.com.

TV raidījumā «Good Morning Britain» Tomass Mārkls stāstīja par brīdi, kad Harijs lūdza svētību, lai precētos ar Meganu: «Harijs viņas roku lūdza pa tālruni, un es teicu – tu esi džentlmenis, apsoli man, ka nekad pret manu meitu nepacelsi roku, un, protams, es došu jums savu piekrišanu.»

Bijušais Holivudas apgaismes sistēmu vadītājs, kuram bija jāved pie altāra bijusī seriāla «Suits» aktrise, diemžēl neapmeklēja kāzas, sirds operācijas dēļ. Meganas māte Dorija Reglenda bija vienīgā ģimenes locekle, kas apmeklēja karaliskās kāzas Vindzoras pilī.

Mārkls, kurš atkopjas pēc operācijas un šobrīd jūtas labāk, teica, ka noteikti pats būtu vēlējies vest meitu pie altāra. To, ka viņš kāzās ierasties nevarēs, Saseksas hercogiene apstiprināja divas dienas pirms svarīgā notikuma.

Par brīdi, kad viņš pārim paziņojis par savu neierašanos, Tomass Mārkls teica: «Viņi bija vīlušies. Megana raudāja. Esmu pārliecināts, ka raudāja. Un viņi abi teica, ka ir uztraukušies par mani un lai es saudzēju sevi.»

Mārkls karalisko ceremoniju vēroja televīzijā, atrodoties Kalifornijā. Par Meganu viņš teica: «Viņa bija skaista. Bija neticami viņu vērot. Biju ļoti lepns, bet biju arī apbēdināts, ka tas nebiju es, kas viņu veda pie altāra. Bet tomēr priecājos par to, ka visa pasaule skatījās uz manu meitu.»

Tēva vietā Meganu pie altāra veda Harija tēvs – princis Čārlzs, par ko Tomass bija ļoti pagodināts un pateicīgs, tomēr neatturējās no komentāra: «Es biju greizsirdīgs. Vēlējos, kaut būtu tur. Vēlējos, kaut tas būtu es.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu