Piedalies rokdarbu konkursā un laimē dziju!

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

www.meistardarbs.lv

Iesūtītie darbi var būt gan džemperi un jakas, gan zeķes, šalles, cepures un cimdi, kā arī rotas. Varbūt ir uzadīts silts mētelītis sunītim vai uztamborēti koši virtuves cimdi? Neparasts izstrādājums, kura tapšanā izmantota dzija? Nofotografē un atsūti!

Darbi tiks vērtēti sekojošās kategorijās: «Ekstravaganti košākais» «Neparastākais» «Sarežģītākais» «Praktiskākais» «Īpašākā rota»

www.meistardarbs.lv

Darbus vērtēs žūrija, kuras sastāvā būs pārstāvji no «Apollo» redakcijas, Meistardarbs.lv portāla, Dziju veikala «Adele», portāla Musturs.lv, kā arī modes māksliniece Elita Patmalniece.Fotogrāfiju iesūtīšanas termiņš – 17. februāris, uzvarētājus paziņosim 18. februārī.

www.meisterdarbs.lv

Mājas lapā ir atrodamas ne tikai rotas, aksesuāri un apģērbs, bet arī interjera priekšmeti, mēbeles, kāzu piederumi un arī neparastākas lietas: piemēram, rotas, veidotas no ragiem un kaltētiem augļiem, mājdzīvnieku šūpuļtīkli, senā tehnikā ar košiem ziedu motīviem apdrukātas kedas, paštaisītas zīmējumu grāmatas. Senlaicīgā stilā apgleznotas rotu lādes, īstas cukura rozes, dabīgie krēmi, bungas, fotoplakāti, oriģināli interjera elementi un daudz kas cits.

Portāla mērķis ir atbalstīt vietējos uzņēmīgos cilvēkus, apvienot vienkopus oriģinālu un interesantu darbu autorus. Meistardarbs.lv ir devis iespēju cilvēkiem no visas Latvijas, arī tālākiem nostūriem, ja vien pieejams internets, fotoaparāts un pasta nodaļa, pastāstīt citiem par sevi, popularizēt savas idejas un galvenais, nopelnīt, bez starpniekiem piedāvājot sava darba rezultātu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu