Ķīpsalā būs izstāde «Māja. Dzīvoklis 2009»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 15.oktobra līdz 18.oktobrim Ķīpsalā notiks izstāde mājokļa labošanai un interjera pārvērtībām «Māja. Dzīvoklis 2009», kur varēs saņemt labākos piedāvājumus no būvniecības, remonta, labiekārtošanas un interjera preču ražotājiem, tirgotājiem un pakalpojumu sniedzējiem, kā arī padomus, ko darīt pašu spēkiem un kādiem darbiem izvēlēties augsti kvalificētus meistarus. Izstādes dalībnieki gādās arī par iespējām mājoklī veikt košas un interesantas interjera pārvērtības.

Savas būvniecības, remonta, labiekārtošanas un interjera preces un pakalpojumus izstādē piedāvās dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Polijas, Somijas, Austrijas, Čehijas un Vācijas. «Viessmann», «Energolukss», «Staļi», «Krassky», «Hidro Standarts», «Junels» un citas firmas gatavo īpašus piedāvājumus ikvienam, kas šoruden plāno remontēt savu mājokli vai realizēt sen lolotu ideju par mājokļa pārvērtībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu