Krīzes laikā sievietes sākušas pirkt īpašumus

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

realty.mail.ru

Investīciju darījumu segmentā vīriešu pirkumu skaits 2005. gadā sasniedza 98%. Krievijas galvaspilsētas sievietes saskaņā ar pētījumu visbiežāk iegādājās īpašumu, lai tajā pastāvīgi dzīvotu.

Taču krīzes situācijā viss mainījies. Šā gada pirmajā ceturksnī sieviešu, kas iegādājušās nekustamos īpašumus, skaits pieaudzis līdz 39%.

26% no visiem pirkumiem veikušas sievietes vecumā no 41 līdz 57 gadiem. Savukārt vecumā no 25 līdz 40 gadiem pirkumus veikušas tikai 7% sieviešu. Tikai 2% no visiem pirkumiem pieder sievietēm vecumā no 18 līdz 24 gadiem un 4% — sievietēm, kurām pāri 57 un vecākām.

«Doki» apgalvo, ka sieviešu rosība nekustamo īpašumu laukā sākusies līdz ar ekonomisko krīzi un turpina pieaugt.

Gada pirmajā ceturksnī sievietes visbiežāk iegādājušās divistabu un trīsistabu dzīvokļus. Turklāt sievietes aizvien mazāk uzmanības pievērš tādiem līdz šim svarīgiem faktoriem kā poliklīnika, bērnudārzs un skola nākotnes mājokļa tuvumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu