Iedzīvotāji gūst labumu no Austrumu paklāju piespiedu izpārdošanas Rīgā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Tuvākajās dienās centrā «Daugava», Ganību dambī 24d, notiks izpārdošana ar apjomīgu preču klāstu no Hamburgas brīvostas.

1. lpp

Daudzi vēl nav izmantojuši iespēju gūt labumu no sensacionālās izmeklētu paklāju izpārdošanas tieši galapatērētājiem, kuras mērķis ir glābt vadošus lieltirgotājus no draudošās maksātnespējas. Taču tā ir Jūsu iespēja! «Vienīgie iemesli, kādēļ tiek rīkota šāda atklāta preču likvidācija, ir līdzšinējā nepareizā cenu politika un vairāki mazumtirgotāji, šo lieltirgotāju starptautiskie klienti,» atklāj īpašās izpārdošanas vadītājs Hanss-Joahims Breiers. «Tādēļ galapatērētājiem, kas spēj par preci samaksāt pilnu cenu uzreiz, nevajadzētu kavēties, bet izmantot šo gada labāko iespēju Rīgā!»

Neraugoties uz lielo interesi, lai spētu dzēst steidzamākos parādus, ir jāizpārdod vēl liela daļa paklāju sortimenta – liels skaits augstvērtīgu Persijas paklāju no dažādām provincēm, visos izmēros, ar dažādiem rakstiem un dažādās cenās. Šis preču klāsts vēl aizvien ir pieejams, tādēļ tiek rīkota izpārdošana vietējiem iedzīvotājiem ar iespēju iegādāties paklājus par aktuālajām vairumtirdzniecības cenām, kas lielākoties ir zemākas par pusi mazumtirdzniecības cenas! Hanss-Joahims Breiers: «Ņemot vērā lielo preču skaitu, mēs rīkojam izpārdošanu, kurā samaksa notiek skaidrā naudā un daudzu preču cena ir zemāka pat par vairumtirdzniecības cenām...»

Lai visiem interesentiem sniegtu iespēju iepazīties ar šo izsmalcināto paklāju klāstu, uzņēmums «Bayerische Verwertung» rīko īpašo izpārdošanu jau zināmajā centrā «Daugava“ Rīgā (Ganību dambī 24d, Ziemeļu rajonā, pie ēkas pieejamas autostāvvietas, tālrunis 67 38 38 08), piektdien, 6. jūlijā, sestdien, 7. jūlijā, svētdien, 8. jūlijā, un pirmdien, 9. jūlijā, no plkst. 10.00 līdz 19.00; turpmāki izpārdošanas datumi un laiku vēl tiks izsludināti. Vēlamies paziņot visiem iedzīvotājiem, ka tikai daži ir izmantojuši neticamās izpārdošanas priekšrocības, un aicinām nepalaist garām šo lielisko iespēju!

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu