Suns apēd saimnieces naudu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Kādas Dienvidkarolīnas štata ģimenes suns apēdis 400 ASV dolārus (215 latus), tomēr šķietami neglābjami zaudētās naudas īpašniece cer to atgūt.

Kellijai Deivisai bija 400 dolāri (215 lati) skaidrā naudā, ko tā bija nopelnījusi, strādājot virsstundas kā fizioterapeite. Kad viņa gribēja doties uz banku un noguldīt tos kontā, sieviete atklāja, ka nauda ir pazudusi.

Tad Deivisa atcerējās, ka bija atstājusi naudu guļamistabā, un viņai ienāca prātā, ka to varētu būt apēdis divus gadus vecais Šveices ganu suns Ogijs.

Pēc pāris dienām izvedot suni pastaigā, 42 gadus vecā sieviete suņa izkārnījumos atrada daļu no trīssimt dolāru naudaszīmēm un piecām 20 dolāru naudaszīmēm, ko viņa savāca un nomazgāja ar dārza šļūteni, cerībā atrast atlikušos gabaliņus un apmainīt tos pret mazliet tīrāku naudu.

Kā atzina Dienvidkarolīnas štata universitātes Veterinārās koledžas profesors, apēstā nauda diezin vai kaitēs suņa veselībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu