Kaķis kleptomāns apzog kaimiņus

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

13 gadus vecais kaķis Oskars dzīvo Anglijā un zog. Oskars vairākus mēnešu zaga dažādas lietas no kaimiņiem un nesa tās saviem saimniekiem.

Kaķa saimnieki, padzīvojis pensionāru pāris, Ziemassvētkos kaķi paņēma no patversmes un ļoti iemīlēja.

Saimnieki sākuši ievērot, ka katru reizi, kad kaķis atgriežas no pastaigas, tas atnes kādu «dāvanu». Saimnieki saprata, ka kaķim ir «netīras ķepas», tas zog visu, kas slikti nolikts, neskatoties uz to vai zagtā lieta kaķim noder vai nē.

Sākumā kaķis atstiepa zeķes, nākamjā dienā parādījās mājās ar dārznieka cimdiem zobos. Saimnieki sacēla trauksmi pēc tam, kad kaķis ieradās ar dāmu apakšveļu zobos.Kaķa saimnieki piezvanīja policijai, lai noskaidrotu vai kāds nav meklējis pazudušās lietas.

Zagto mantu skaitā ir ceļu aizsargi, neskaitāmas bērnu biksītes, cimdi un citas lietas. Dienā kaķis zog vismaz 10 reizes.

Saimnieki saka, ka ir aizkustinoši noskatīties, kā Oskars stiep mājās visādas lietas, tomēr atdot zagli patversmei viņi nespēj, jo ļoti mīl Oskaru.

woman-today.ru

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu