Cik maksā Mārupes tomāti

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas Rimi veikalos iespējams iegādāties Mārupes siltumnīcās audzētos tomātus, kurus piegādā kooperatīvā saimniecība Baltijas dārzeņi.

Pirmās Mārupes ražas tomāti pieejami Rimi lielveikalos Rīgā t/c Spice un t/p Alfa, kā arī veikalos Galerijā Centrs un Lielupe, savukārt palielinoties ražai, tomātus varēs iegādāties arī pārējos Rimi un Supernetto veikalos visā Latvijā.

Kilograms Mārupes sarkano tomātu maksā Ls 2.89, un katrai nākamajai ražai cena pakāpeniski samazināsies.

“SIA Mārupes siltumnīcas ir viena no lielākajām tomātu audzētājām Latvijā – mūsu eksperti ik dienas rūpējas par vairāk nekā 3.7 hektāru lielo plantāciju, lai Latvijas iedzīvotājus priecētu ar gardiem, sulīgiem, pašu zemē audzētiem un kvalitatīviem tomātiem,” stāsta Baltijas dārzeņi izpilddirektors Jānis Bušs.

Šobrīd Rimi un Supernetto veikalos iespējams iegādāties arī Latvijā audzētos garos un īsos lauku gurķus, zaļos lociņus un salātus podiņos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu