Modes tendences aktuālas arī suņiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

8.maijā plkst. 19.00 dzīvnieku draugi ar suņiem tiek laipni aicināti uz «Pastaigu vasaras modes alejā» - sabiedrībā pazīstamu sieviešu un dzīvnieku modes skati tirdzniecības centrā Spice Home, svinot dzīvnieku arēnas Royal Canin Dino ARENA viena gada jubileju.

Baltijas valstīs vienīgās lielveikalā izveidotās dzīvnieku pasākuma arēnas pirmo dzimšanas dienu atzīmēsim ar vasaras apģērbu modes skati, kurā suņi demonstrēs Dzīvnieku Modes Namiņa Ļusi & Oļsi šūtos apģērbus, bet saimnieces, kuru vidū būs dziedātājas Kamilla un Aija Andrejeva, t/k Spice direktore Iveta Lāce, aktrise Ieva Aleksandrova - Eklone, skaistumkaraliene Liene Skulme, Modes Namiņa » Ļusi & Olsi » īpašniece Natalija Karaim, Modes Namiņa » Ļusi & Olsi » dizainere Ella Aleksejeva, fotogrāfe Kira Bujak, modele Valerija Bogaša, Tv vadītāja Kristina Gnatjuka un daudzas citas sabiedrībā pazīstamas dāmas, izrādīs modes zīmola Monton krāšņākos vasaras kolekcijas tērpus.

«Pastaiga vasaras modes alejā» ir viens no retajiem pasākumiem, kuru viesi varēs apmeklēt kopā ar saviem četrkājainajiem draugiem. Uzkodas būs gan suņiem, gan saimniekiem, un par muzikālo baudījumu gādās modes skates dalībniece, dziedātāja Aija Andrejeva.

Vakaras programmā - vasaras kolekcijas un aksesuāru pirmizrāde no Dzīvnieku Modes namiņa » Lusi & Olsi» un «MONTON» , modeļu lomas mazo skirņu suņi, Aijas Andrejevas priekšnesums, furšets un citi pārsteigumi viesiem.

Starp lūgtajiem viesiem: Dziedātāja Aija Andrejeva,

t/k Spice direktore Iveta Lāce, aktrise Ieva Aleksandrova - Eklone,

skaistumkaraliene Liene Skulme, Modes Namiņa » Ļusi & Olsi »

īpašniece Natalija Karaim, Modes Namiņa » Ļusi & Olsi » dizainere

Ella Aleksejeva, TV vadītāja Kristīna Gnatjuka, etiķetes un protokola

speciāliste Jeļena Avotiņa – Jekateriničeva,

žurnāla » Amber dog» direktore Irīna Beinaroviča, TV dīva Jeļena Gricuka, radiovadītāja

Natalja Olesik, dziedātāja Elina Ivaglo, dziedātāja Kamilla,

fotogrāfe «Kiparis studio» Kira Bujaka, profesionāla modele Valerija Bogaša..

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu