Saulkrastos notiks starptautiskā kaķu izstāde

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē, 8. un 9.jūnijā, vairāk nekā 230 skaisti sapucētu kaķu pulcēsies Saulkrastos, lai piedalītos starptautiskajā kaķu izstādē. Šāda mēroga izstāde Saulkrastos notiks pirmo reizi. Izstādi organizē Kaķu mīļotāju klubs «Selēna»

«Kaķu mīļotāji no visas Latvijas, Baltijas valstīm, Skandināvijas un Krievijas šajā nedēļas nogalē ieradīsies Saulkrastos, kur notiks kluba «Selēna» rīkotā starptautiskā kaķu izstāde. Izstādē tiks pārstāvētas vairāk nekā 25 dažādas kaķu šķirnes – skatītāji klātienē varēs apskatīt karaliskos persiešus, par maigiem milžiem dēvētos Meinkūnus, ekstravagantos Abesīnijas un Somālijas kaķus, raibos Bengālijas šķirnes kaķus, retos Ragdollus, nerātnos Amerikas sprogaušus un citus,» stāsta Kaķu mīļotāju kluba «Selēna» valdes priekšsēdētāja Vineta Svikša.

Izstādes laikā kaķus vērtēs starptautiskie FIFe tiesneši no Itālijas, Slovēnijas, Izraēlas, Dānijas un Zviedrijas. Kaķi tiks vērtēti pēc to atbilstības katras šķirnes striktiem standartiem. Izstādes noslēgumā tiks noteikts izstādes labākais kaķis, kurš iegūs prestižo titulu izstādes labākā kaķa titulu «Best Of Best».

Izstāde notiks 8. un 9.jūnijā Saulkrastu sporta centrā, Smilšu ielā 3 no plkst.10.00 līdz 16.00. Ieeja bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu