«Dimzas» aicina uz «Ūdensaugu dienu»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Sekojot tradīcijām stādaudzētava «Dimzas» piedāvā apmeklēt ikgadējo «Ūdensaugu dienu» 29.jūnijā 2013.gadā no plk.11.00 - 15.00.

Vasara ir klāt un kā jau pienākas ir izbaudītas gan pirmās «lielās» lietus šaltis, gan karstuma viļņi, pēc tikko aizvadītajiem Vasaras saulgriežu svētkiem, piemājas dārzi pilnā sparā rāda savu krāšņumu, arī ūdens tilpnes ir jau pamodušās, ar neaizmirstami romantisko ūdensrožu ziediem, rotaļīgo smilgu pieskārieniem un kurkstošo varžu dziesmām. To varētu saukt par idili, kas var būt skaistāks par to, siltā vasaras vakarā?!

Bet ne pie katra piemājas dīķa to ir iespējams izbaudīt, kādēļ tā? Pavisam vienkārši - ir izvēlēti neatbilstoši ūdens augi, vai tie ir nepareizi iedēstīti. Bieži vien cilvēki nezina kādiem augiem viņu piemājas ūdens tilpne ir piemērota, tieši tādēļ, ja ir radušās šaubas vai ir vēlme papildināt savu ūdensaugu kolekciju, bet īsti nav pārliecības ar ko, Jums ir lieliska iespēja ar visiem Jums interesējošajiem jautājumiem vērsties pie stādaudzētava «Dimzas» speciālistiem un saņemt ne tikai atbildes uz saviem jautājumiem, bet arī reālus padomus, kā uzlabot savu ūdensaugu dzīves kvalitāti.

Speciālisti konsultēs ūdensrožu kopšanā, pavairošanā un stādīšanā, kā arī praktiski demonstrēs ūdensrožu dalīšanas un tīrīšanas paņēmienus.

Tiekamies «Ūdensaugu dienās» stādaudzētavā «Dimzas», kur Jūs uzzināsiet - visu ap un par ūdensaugiem!

Stādaudzētava «Dimzas» ir universāla tipa stādaudzētava, mēs piedāvājam ne tikai dekoratīvos stādus plašā sortimentā, bet arī floristikas materiālus, izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu