Sveicieni visiem dzīvnieku draugiem no suņuka Fukša un «Ulubeles» komandas

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto (Ulubele)

Suņu puika vārdā Fuksis Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē nonāca š.g. aprīļa beigās pēc auto traumas. Skats uz dzīvnieku bija ļoti bēdīgs, jo abas pakaļkājas bija pilnībā nekustīgas un sākumā pat šķita, ka šo traumu nekad nevarēs izārstēt. Bet nekad nesaki nekad ...

Šajos 3 mēnešos, kopš «Ulubeles» aprūpē dzīvo suņuks, Fuksim tika veiktas 2 operācijas un dakteri prognozēja - ja Fuksis tiks peldināts katru dienu un viņam ikdienu tiks veiktas mugurkaula un pakaļkāju masāžas – pastāv cerība, ka suns tomēr ar laiku iemācīsies atkal staigāt un varbūt pat sāks skriet uz visām četrām ķepām.

Patversmes apstākļos nav iespējams nodrošināt tik individuālu, dārgu un ļoti laikietilpīgu aprūpi kāda nepieciešama Fuksim, tāpēc Ulubeles komanda jūnija sākumā izlēma aicināt dzīvnieku draugus nākt palīgā. Taču pats svarīgākais bija Fuksītim atrast jaunus saimniekus vai vismaz pagaidu mājas. Fuksītis ļoti ilgu laiku, pacietīgi gaidot, dzīvoja klīnikā un ārstēja savas pakaļkājas.

Patversmes brīvprātīgais palīgs Jānis izveidoja sunim ratiņus

«Ulubeles» palīgā sauciens - atrast Fuksim jaukus saimniekus - aizkustināja ļoti daudzus, kuri, jūtot līdzi suņuka nelaimē un vēloties viņam palīdzēt, izlēma finansiāli atbalstīt Fukša ārstēšanu un aprūpi. «Ulubeles» komanda saka milzu paldies par 3 mēnešu laikā sniegto materiālo atbalstu Fuksim un patversmes pārējiem dzīvnieciņiem. Pateicoties jums kopā ziedoti 1 496,25 Lati, saņemti ļoti jauki atbalsta e-pasti un maksājumu komentāri, piemēram - Fukušima ārstēšanai, Fuksi turies, Fuksim un pārējiem bēdu brāļiem un māsām patversmē, novēlu Fuksim visdrīzāk atkal skriet uz visām 4, «Ulubeles» meitenes ir visforšākās u.c. No šiem līdzekļiem apmaksātas abas Fukša operācijas un ilgstošais aprūpes laiks klīnikā, pārējie patversmes iemītnieki tikuši pie kvalitatīviem atblusošanas līdzekļiem, bet patversmes vecie suņi – pie labiem vitamīniem. Pateicoties Fukša lielajam atbalstītāju skaitam, Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē Līčos tagad ir baseins suņu peldināšanai. To izmanto visi tie suņi, kuriem tas patīk vai nepieciešams pēc traumām, lai ātrāk izveseļotos.

Taču pats galvenais uz ko Fuksis joprojām cer ir vismaz pagaidu mājas un īpaša aprūpe, lai Fuksis ātrāk varētu atgūt staigāšanas prasmi. Fuksi katru dienu jāpeldina un jāveic masāžas, kas ir laikietilpīgs process un patversmes apstākļos nodrošināt šo viņam tik individuālo aprūpi ir gandrīz neiespējami. Tomēr Fuksis jau reizēm patstāvīgi uzceļas uz visām četrām ķepām un drusku steberē.

«ulubele.org

Mēs, «Ulubeles» komanda, ik dienu gaidam un ceram kopā ar viņiem...

Ja tu, saimniek, tomēr nebrauc, tad mēs ceram, ka tev ir vismaz kauns. Mēs ticam, ka par savu rīcību ir liels kauns arī Fukša kādreizējam «saimniekam».

Savukārt, dzīvnieku draugus mums talkā atbalstot Rīgas pilsētas patversmē nonākušos dzīvniekus.

JŪS VARAT PALĪDZĒT DAŽĀDOS VEIDOS:

1. Izlemt atbildīgi par kāda patversmes iemītnieka adoptēšanu un draudzību uz mūžu

2. Iesaistīties patversmes brīvprātīgo palīgu pulkā.

3. Palīdzēt finansiāli:

  • LV97HABA0551028353893AS Swedbank, Swift: HABA LV 22Biedrība «Dzīvnieku pansija Ulubele» «Jaunsalenieki», Salaspils pilsēta, LV-2121PVN Reģ.Nr. LV 40008095993
  • «ziedot.lv

  • vai zvanot pa ziedojuma tālruni 90006083, viens zvans ir 1.00 Ls.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu