Ietaupi līdz 85% elektroenerģijas, lietojot LED spuldzes!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Veikalā iegādājos LED spuldzes, katra maksāja 2,5 latu. Kopā samaksāju gandrīz divdesmit latu. Pēc pusgada spuldzes izdega, lai arī pārdevējs solīja, ka LED spuldzes kalpošot 15 gadu. Taču manam paziņam visā dzīvoklī ir LED spuldzes. Kad viņš nomainīja parastās kvēlspuldzes pret LED, elektrības patēriņš samazinājās vairāk nekā uz pusi, turklāt viņam šīs spuldzes kalpo jau sešus gadus. Mans paziņa saka, ka, iegādājoties LED spuldzes ir dārgākas, taču pusgada laikā tās atmaksājas. Bet divu, trīs gadu laikā atmaksājas ar uzviju. Arī es savā dzīvoklī gribu LED spuldzes, tāpēc vēlos noskaidrot, kam pievērst uzmanību, lai nopirktu tiešām kvalitatīvas?Jautājumu vēstulē uzdod Juris Dzenis no Aizkraukles

Atbild veikala «LED MASTER» www.ledmaster.lv projektu vadītājs ARTŪRS MANUKINS.

Kārtējo reizi pierādās, ka nopirkt lēti un kvalitatīvi ir gandrīz neiespējami. Iegādājoties LED spuldzes, vienmēr rūpīgi jāizvērtē to kvalitāte, nevis jācenšas atrast pēc iespējas lētākas. Nopērkot lētāk, iespējams, izdosies ietaupīt pāris latu, bet gaidītais rezultāts - spuldžu ekonomiskums un kalpošanas ilgums var nebūt tāds, kā gaidīts. Ražotāji nemitīgi iegulda līdzekļus LED tehnoloģiju attīstībā, tāpēc kvalitatīva LED spuldze nevar maksāt lētāk par 4-5 latiem. Ja spuldze maksā lētāk, var šaubīties, vai tā tiešām ir kvalitatīva.

www.ledmaster.lv

Visas «LED MASTER» spuldzes ir paredzētas 220V spriegumam. Lai tās lietotu, nav nepieciešams strāvas pārveidotājs, vienkārši jāieskrūvē standarta spuldžu vietā.

Viena no lielākajām vilšanām, ar ko cilvēki mēdz saskarties, pērkot lētas LED spuldzes, tās ātri izdeg. LED gaismekļu, tai skaitā spuldžu kvalitāte ir atkarīga no tajās izmantotā LED mikročipa, kas savukārt ir aprīkots ar radiatoru jeb dzesēšanas funkciju. Tieši dzesēšana nosaka LED spuldžu ilgmūžību. Lētajām LED spuldzēm dzesēšanas funkcija parasti ir nekvalitatīva. Tāpēc nav brīnums, ka tās salīdzinoši ātri izdeg. «LED MASTER» spuldzēm, kā arī pārējiem šī zīmola gaismas elementiem tiek izmantoti augstākās kvalitātes mikročipi. To pierāda arī fakts, ka spuldzi, kas bijusi ieslēgta vairākas stundas, var droši ņemt rokās. Tā nav karsta.

Mēdz uzskatīt, ka LED spuldžu kalpošanas mūžs saīsinās, ja tās bieži ieslēdz un izslēdz.

«LED MASTER» spuldzēm ieslēgšana un izslēgšana kalpošanas mūžu nesaīsina. Ražotājs norāda, ka tās var ieslēgt un izslēgt 25 000 reižu.

Kad LED tehnoloģijas vēl nebija tik attīstījušās, kā LED spuldžu trūkumu nereti minēja nepietiekamu gaismas izkliedētību - gaismas stars it kā virzīts vienā punktā. Pateicoties īpaši izstrādātajam cokolam, «LED MASTER» spuldzēm ir panākta gaismas izkliedētība ne mazāk kā 120 grādu leņķī. «LED MASTER» spuldzes pamatā ir izstrādātas no plastmasas un alumīnija, tāpēc tās ir ļoti triecienizturīgas. Nejauši nometot spuldzi zemē, tai nekas nenotiks. Spuldzēm tiek dota trīs gadu garantija.

Ja divu gadu un 364 dienu laikā «LED MASTER» spuldzes izdegs, tās nomainīs pret jaunām. Turklāt neprasot ekspertīzes slēdzienu.

Nav noslēpums, ka, pērkot pasaulē zināmu ražotāju LED spuldzes, 20 – 30% no cenas jāmaksā par zīmolu, ražotāja vārdu. «LED MASTER» spuldzes tiek ražotas Ķīnā, tās ir tikpat kvalitatīvas kā pasaules lielāko ražotāju LED izstrādājumi, taču cenas ziņā salīdzinoši lētākas.

www.ledmaster.lv

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu