Guļamistaba - spogulis mīlestībai pret sevi! 3 fen šui iekārtošanas likumi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Fen šui ir sena ķīniešu mācība, kura joprojām tiek piekopta, kā arī attīstās mūsdienās. Cilvēki nereti izvēlas pēc fen šui likumiem iekārtot arī savu mājokli, tāpēc piedāvājam iepazīties ar trim padomiem veiksmīgai guļamistabai.

1. Laba enerģija

Ir vairāki faktori, kas ietekmē labu fen šui enerģiju guļamistabā - svaigs un tīrs gaiss, dabīgs apgaismojums, kā arī «nekādu elektroierīču» likums.

Svaigs gaiss un dabīgs apgaismojums guļamistabā veicina labu enerģiju, kā arī relaksē un nomierina. Savukārt elektromagnētiskie viļņi ne tikai ietekmē cilvēka veselību, bet arī veicina stresu. Tāpat tiek uzskatīts, ka elektroierīces kaitē pāra savstarpējām attiecībām, mazinot savstarpējo saikni un seksuālo pievilcību.

2. Konkrēta vieta gultai

Guļamistabā pavisam noteikti īstā vieta jāatrod gultai. Ir būtiski, lai gultai varētu pieiet no abām tās pusēm, kā arī naktsskapīšiem (vienalga, cik mazi tie ir) jāatrodas abās gultas pusēs.

Guļamistabā jāizvairās arī no spoguļiem, kā arī asiem leņķiem, kas vērsti pret tevi, kamēr guli.

3. Skaistas krāsas un dekori

Skaistums ir kā ēdiens, tas dod enerģiju. Ja guļamistaba nav acīm tīkama, tā enerģiju bojā, savukārt skaista un harmoniska - paceļ, baro un dziedē. Pacenties guļamistabu iekārtot tā, kā pašai patīk, savukārt blakus turi tikai tās lietas, kas tevi iepriecina.

Pēc fen šui likumiem ieteicamākās no guļamistabas krāsām ir zemes toņos - no šokolādes brūnas līdz smilšu krāsai. Papildus vajadzētu guļamistabu dekorēt ar juteklīgiem un romantiskiem toņiem - sarkans, rozā, purpura, lavandas vai koraļļu.

Gleznām guļamistabā jābūt tādām, kas tevi dara laimīgu un iedvesmo. Izmanto ērtu gultasveļu un dekorē telpu ar svecēm.

Tava guļamistaba atspoguļo mīlestību pašai pret sevi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu