Kurpēm, tulznām un pat iesnām! 7 alternatīvas, kā izmantot lūpu balzamu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Liela daļa sieviešu, iespējams, arī vīriešu, ikdienā līdzi nēsā higiēnisko lūpu krāsu vai lūpu balzamu, kas tiek izmantots reizēs, kad sausums vai vējš ticis līdz lūpām. Bet, izrādās, šis brīnumlīdzeklis var būt labs palīgs arī citās dzīves situācijās, par kurām pat nebūsi iedomājies. Kurpes, rāvējslēdzēji, deguni un smaržas - uzzini, kā vari lietot lūpu balzamu, lai atvieglotu dažas «sasāpējušas» problēmas.

1. Skaistums prasa upurus! To var apliecināt ikviena sieviete, jo skaistas kurpes, kuras berž, ir bijušas ikvienai. Izrādās, ka lūpu balzams, kas gandrīz vienmēr atrodams mūsu somiņās, noderēs pret šo likstu. Vienkārši iezied kāju virs papēža, tas mazinās kurpju rīvēšanos un iespējamās tulznas.

2. Ja gadiem esi nēsājusi gredzenu uz viena pirksta vai arī vēlme uzmērīt skaistu rokas rotu, kas ir nedaudz par mazu, ir bijusi pārāk liela, tad pastāv iespējamība, ka ar tā noņemšanu būs nelielas problēmas. Lūpu balzams būs tieši laikā, lai ar to iesmērētu pirkstu no visām pusēm un viegli noslidinātu gredzenu.

3. Smaržas lietojam ik dienu, atšķirīgas gan aromātos, gan arī veidos un spēcīgumā. Ja lieto tualetes ūdeni, nevis parfīmu, tad noderīgs būs triks, kas palīdzēs patīkamo aromātu saglabāt ilgāk. Lūpu balzamu iesmērē vēlamajā vietā pirms smaržu uzpūšanas. Šādi smaržas noturēsies ilgāk nekā parasti.

4. Lūpu balzams būs lielisks arī lakādas kurpju kopšanai. Kārtīgi iesmērē apavus ar to, pēc tam ar vates plāksnīti ierīvē kurpēs. Rezultātā iegūsi skaistu spīdumu un nogludināsi skrāpējumus.

5. Gada aukstajā periodā bieži slimojam ar iesnām vai arī kraso temperatūras maiņu dēļ (no aukstuma ienākot siltumā) tiekam pie tekoša deguna. Nereti mīkstie kabatas lakatiņi nav pa rokai, tamdēļ izmantojam papīra dvieli vai tualetes papīru. Tie savukārt mēdz būt asāki, un rezultātā tiksi pie apsārtušām nāsīm. Lai mazinātu ādas kairinājumu un sausumu, droši izmanto lūpu balzamu, šādi padarot ādu mitrāku un maigāku.

6. Ja esi iedzīvojusies nelielos skrāpējumos vai noberzumos, kas sākuši jau dzīt, tad procesa paātrināšanai noderēs tieši lūpu balzams. Mājās, protams, izmantosim tam paredzētas ziedes vai krēmus, bet dienas laikā, esot darbā, noderīgs būs balzams, kas pa rokai.

7. Ikviens, kas regulāri nēsā apģērbu ar rāvējslēdža aizdari, būs saskāries ar reizi, kad tas iestrēgst vai kļūst grūti aizverams un atverams. Šādā gadījumā arī noderēs lūpu balzams – iesmērē rāvējslēdzēju no ārpuses, ja nepieciešams, arī no iekšpuses, un tā kuģītis sāks slīdēt tāpat kā iepriekš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu