Kartupeļi latvietim vēl aizvien ir lielā cieņā, gatavojam dažādi un recepšu ir daudz. Tomēr bieži gadās, ka kartupeļus uzvārām vairāk, nekā vienām vakariņām nepieciešams. Atstājam tos uz nākamo dienu vai pat aiznākamo, bet, atzīsimies, vienkārši sildīti vārītie kartupeļi nav tik labi kā tikko vārīti. Tādēļ piedāvājam 5 receptes, kurās izmantoti vārīti kartupeļi, - lai tavu maltīti padarītu interesantāku un garšīgāku.
5 receptes, kā izmantot vakardien vārītos kartupeļus
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.