Foto: depositphotos.com

Kartupeļi latvietim vēl aizvien ir lielā cieņā, gatavojam dažādi un recepšu ir daudz. Tomēr bieži gadās, ka kartupeļus uzvārām vairāk, nekā vienām vakariņām nepieciešams. Atstājam tos uz nākamo dienu vai pat aiznākamo, bet, atzīsimies, vienkārši sildīti vārītie kartupeļi nav tik labi kā tikko vārīti. Tādēļ piedāvājam 5 receptes, kurās izmantoti vārīti kartupeļi, - lai tavu maltīti padarītu interesantāku un garšīgāku.

Krāsnī cepti kartupeļi ar ķiploku

Foto: Depositphotos.com

Rasols (parastais)

Foto: Depositphotos.com

Zemnieku brokastis ar kartupeļiem

Foto: Depositphotos.com

Siļķe uz kartupeļa

Foto: receptes.lv

Kartupeļu sacepums ar cauraudzīti

Foto: Depositphotos.com
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp